Det vidste du ikke om Julie Zangenberg

Julie Zangenberg er 27 år og dansk autodidakt skuespillerinde. Hun bor til daglig i Tyskland med sin kæreste, fodboldspilleren, Nicklas Bendtner. Hun er har været med i alt lige fra film til tv-serier og er i øjeblikket aktuel med sit eget madprogram “Julies Madselskaber”. Her inviterer hun en række kendte danskere med i køkkenet til en snak om madvaner. Julie selv er en travl dame, og du kan se meget mere til hende i opsætningen af Hairspary, som kører i Tivolis Koncertsal fra i morgen d. 10. marts. 

Q

Hvad er din uddannelse?

A

Jeg har gymnasiet, men derudover er jeg selvlært. Har arbejdet og selv betalt for skuespilundervisning, stemmetræning, sangtræning, scenetræning, stuntundervisning, skuespilkurser, klippeundervisning, kamera-teknik og meget andet.


Q

Hvordan ser en typisk Julie dag ud?

A

Der er ikke en dag der er den samme. Men generelt er der skuespil, møder, interviews/presseevents, mails, mad, læsning/øve manusser, skrive (i min produktionsvirksomhed eller omkring mad) og noget træning. Ikke så meget søvn og en masse kaffe.

Q

Hvordan balancerer du arbejdsliv og fritid, når du også har en kæreste i udlandet?

A

Planlægning, kalender-arbejde og prioritering. Jeg bor i udlandet med min kæreste og flyver så hjem til arbejde. Når jeg er i DK er jeg så næsten 90 % fokuseret på arbejde. Der er ikke meget tid til venner og familie, men det ved de og støtter op om. Både min familie og mine veninder arbejder selv meget. Og når vi så ses, forsøger jeg at være tilstede og ligge telefonen væk.

Q

Hvad synes du at nøglen er til et godt parforhold?

A

Stor ægte åndssvag kærlighed, respekt, tid sammen, tid hver for sig, nydelse og humor.


Q

Du er netop aktuel med dit eget madprogram, hvordan opstod ideen til programmet?

A

Jeg er og har altid været kæmpe madelsker og madnørd. Jeg har altid gerne ville lave mine egne programmer, og rigtig gerne et der involverede min kærlighed for mad. Det var der så nogen, der efter jeg havde arbejdet på det i to år, ville lade mig forsøge mig med. Jeg ville gerne vise, at man kan lave lækker mad, og eksperimentere og have det sjovt med det, uden at være kok. Gøre det komplicerede jordnært og lettere. Hvis jeg, der ikke er kok, og som mange andre også har et lidt tosset skema, kan lave god lækker mad fra bunden, så kan andre også.

Q

Hvad har været det sjoveste ved at lave et madprogram?


At få lov at lave mine egne yndlingsopskrifter, være chef for mit eget program, og samtidigt have kvinder med som køkkenhjælpere, der er nogle af Danmarks stærkeste og mest inspirerende kvindemennesker!

Q

Har du altid været interesseret i madlavning og opskrifter, hvornår opstod interessen?

A

Ja! Kommer fra et hjem der er mad-besatte. Jeg fik min første maddag da jeg var 7 år. Så kom man på kokkeskoler og kurser og der blev lavet hjemmelavet mad hver dag. Vi blev sat ind i spændende ingredienser, kogebøger, teknikker, køkkengrej og madprogrammer fra barndommen af. Det er klart derfra min interesse kommer. En af mine yndlingsbeskæftigelser er stadig at være i mine forældres køkken med dem og mine to søstre og lave mad fra morgen til aften. Jeg savner det helt ned i maven nu, hvor jeg taler om det faktisk. Må hellere give dem et kald imorgen!

Q

Hvad er dit næste store projekt?

A

Musicalen ‘Hairspray’ som bliver årets største musical. Den bliver opsat i Tivoli og derefter i Boxen i Herning. Jeg spiller super bitchen Amber von Tussel, og skal både synge og danse. Så der er nok at se til! Men det bliver fedt og alle der er involveret i den, er så dygtige, at jeg bare står med åben mund til prøver nogen gange. Glæder mig MEGET til at stå på scenen med holdet og give den gas i mange måneder (premiere d. 10. marts).

Q

Hvad drømmer du om?

A

At kunne fortsætte med at spille skuespil, producere og lave mad. Jeg er meget heldig, men har også arbejdet for de ting jeg laver, og er slet ikke færdig med at levere underholdning.


Q

Hvad forestiller du dig du laver om 10 år?

A

Nok det samme, men min produktionsvirksomhed er større forhåbentligt.


Q

Hvad er dit bedste karriereråd?

A

Arbejd hårdt, vær ydmyg, vær fokuseret, pas på dig selv, lyt på dig selv bliv ved med at dygtiggør dig.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være