[single_post_category_name]

Youtuberen Carla Mickelborg: ”Drøm stort og vær åben!”

Carla Mickelborg er 27 år gammel og bosat i København. I skrivende stund har hun 48.744 abonnenter på sin YouTube-kanal. De fleste kender hende måske fra ”Far til fire”-filmene i rollen som storesøsteren Søs. Hun har desuden arbejdet som makeup-artist, og hun har netop færdiggjort sin uddannelse som TV- og medietilrettelægger på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

En gang imellem får man en idé, som man simpelt hen bare må handle på. Det skete for Carla Mickelborg, da hun for lidt over et år siden fik ordnet negle hos sin trofaste negletekniker. Hun fortalte Carla om udenlandske youtubere, hvis videoer hun ofte så med stor fornøjelse. Videoernes slutning var hun især begejstret for, da youtuberne her ofte kommer med en positiv og klog bemærkning.
Da neglene var færdige, hastede Carla hjem og filmede sin første video til YouTube. Den fik overraskende mange seere, og på en måned havde hun allerede flere end 10.000 følgere på sin YouTube-kanal. ”Min største målgruppe er piger i alderen 18-24 år, men der er også mange, som er yngre og ældre, der ser med. Jeg tror egentlig, at mit publikum i høj grad er defineret af interessen for at udvikle sig og at lære at acceptere og ligefrem elske sig selv – ikke så meget af alderen.”

Carla tjener endda penge på sine YouTube-videoer: ”Jeg laver én til to sponsorerede videoer om måneden. Indimellem er jeg også med i nogle af Splays (YouTube-netværk red.) egne produktioner, og jeg skal snart være vært på et helt nyt style-format.” Indtjeningen er dog ikke altid helt stabil, men Carla forstår at udnytte tiden fornuftigt: ”Den meget svingende indkomst som freelancer dykker ganske vist godt nedad nogle måneder, men min manager Stefan får mig altid talt til ro, og så udnytter jeg tiden til at finde på nye koncepter og formater.”

LÆS OGSÅ: Youtubere spinder guld

På trods af svingende indkomster er Carla vild med at være youtuber: ”Det giver mig en enorm glæde, at jeg har mulighed for at skabe noget direkte fra hjertet, uden at det først skal forbi chefen, chefens chef og alle mulige tekniske led. Og glæden bliver man sgu aldrig træt af.”

De mest sete videoer på Carlas kanal er dem, hvor hun afprøver forskellige skønhedsrelaterede ting, eller viser hvordan hun lever sit liv: ”Jeg tror, vi alle sammen synes, at det er lækkert at snage i andres liv. Og jeg deler gerne ud, da jeg ikke synes, at jeg har noget at skjule.”

YouTube-kanalen har også skaffet Carla andre jobs. Den 24. september skal hun nemlig være vært til ”Guldtuben 2016”, som er et award-show arrangeret af Nordens største YouTube-netværk Splay. Showet hylder de største YouTube-stjerner og foregår på Det Kongelige Teater. Inden Carla blev youtuber, arbejdede hun på DR – blandt andre med Sofie Linde, som er hendes værtsforbillede: ”Hun er simpelt hen bare for cool. Hende ser jeg faktisk op til, for hun hviler i sig selv. Jeg vil nyde at stå på scenen, og så vil jeg selvfølgelig bare være mig selv, føle mig lækker, kunne mine ord og være nærværende.”

Carla er særdeles kendt og beundret for hele tiden at være glad, og hun er altid klar med et godt råd: ”Jeg lever et liv, som jeg ikke engang selv troede var muligt, og derfor synes jeg, at det er vigtigt, at mine følgere også ser eksempler på, at intet er umuligt: ”Drøm stort og vær åben for det, der kommer din vej. Nogle gange er det større end dine forestillinger!”” Vi glæder os i hvert fald til at se meget mere fra Carla Mickelborg i fremtiden!

Herunder kan du se Carlas kanal-trailer:

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide