[single_post_category_name]

Stephanie Walsh: Jeg ville gerne være både juveler & ejendomsmatador

At vokse op blandt guld og diamanter lyder som enhver piges drøm, men for Stephanie Walsh har det været en realitet. Hendes barndom fandt nemlig sted i Halberstadt, hvor begge hendes forældre arbejdede og stadig arbejder den dag i dag. Den fantastiske juvelerbutik, som blev grundlagt tilbage i 1846 i indre København har siden dengang formået at få børn såvel som voksne til at måbe og ikke mindst drømme med deres ubeskriveligt smukke og tidsløse smykker, som i den grad lever op til butikkens motto: ”It has to look good, feel good and last a lifetime”.

LÆS OGSÅ: Kaya Brüel: “Jeg lytter til mit hjerte”

Hvad er dit tidligste minde fra Halberstadt?

Ét specifikt minde er svært for mig at fremkalde i og med, at Halberstadt har været en del af hele min opvækst. Jeg har derfor som sådan ikke ét minde, men blot mindet om en atmosfære. Jeg husker Halberstadt som trygge rammer, der på samme tid også var en kilde til fascination for mig. Efter skoletid kunne jeg sidde i timevis i baglokalet og betragte mine forældre ”in action”. Det var en beskæftigelse, som jeg aldrig blev træt af. Min første smykkedrøm husker jeg til gengæld tydeligt! Som lille pige faldt jeg pladask for et guldhjerte besat med sten i flere forskellige farver: rubiner, safirer etc. Mine forældre lærte mig navnene på de forskellige sten og i det sekund blev jeg fanget af ædelstenenes univers.

Har du haft andre karrierevalg i tankerne?

Da jeg var yngre, var jeg fuldkommen overbevist om, at min fremtid skulle byde på flere titler – jeg ville gerne være både juveler og ejendomsmatador. Dengang var jeg selvfølgelig naiv og uvidende om, at de to erhverv ikke ligefrem lå tæt op ad hinanden, men i takt med at virkeligheden begyndte at indhente mine barnedrømme, blev jeg hurtigt bevidst om, at smykker og juveler skulle være mine kompagnoner frem for mørtel og mursten.

LÆS OGSÅ: Charlotte Biehl: Om at sige sit job op og følge drømmen 

Hvordan ser en typisk dag i Halberstadt ud for dig?

Min dag i Halberstadt er meget travl og alsidig, og det er derfor vigtigt for mig, at jeg aldrig træder ind ad døren til butikken uden først at have fået en kop kaffe og en god morgenmad hjemmefra. Det er utroligt svært at beskrive, hvad jeg egentlig laver i forretningen, for jeg laver lidt af det hele. Jeg sørger blandt andet for at besvare kundeforespørgsler via vores hjemmeside og e-mail ligesom det er mig, som pakker og sender smykker ud af huset, såfremt der ligger en sådan kundebestilling. Det er meget vigtigt for mig, at vores kunder i hele landet såvel som i udlandet føler sig prioriteret i samme grad over e-mail, som hvis de stod i forretningen med os face to face. Foruden arbejdet online står jeg selvfølgelig også i forretningen og ekspederer kunder direkte. I mit arbejde er det især vigtigt for mig at kunne lægge alle andre opgaver til side, når en kunde skal have vejledning. Vores forretning sælger en vare, der følger én resten af livet, og derfor skal man også give sig tid til at sørge for, at kunden går ud af Halberstadt med den helt rigtige mavefornemmelse og det helt rigtige køb. Idet jeg en har meget intens kundekontakt, lægger jeg øre til mange forskellige tanker, ønsker og overvejelser ved købet af smykker hvad enten det er en gave eller ment som forkælelse til kunden selv, og netop denne del af arbejdet inspirerer mig til at videreudvikle og nytænke forskellige designs. Derudover er vi i min familie rigtig gode til at sparre med hindanden i den kreative proces, når det kommer til nye designs og ideer, hvilket gør, at vi konstant er i udvikling.

LÆS OGSÅ: Youtuberen Carla Mickelborg: ”Drøm stort og vær åben!”

Har du et absolut drømmesmykke, som du bare MÅ EJE i dette liv?

Mit drømmesmykke er en MyDream Exclusive ring med en gul diamant i hvidguld. Det er en solitaire ring af vores eget design, som er prydet med diamanter ned ad siderne. Designet har jeg set og beundret utallige gange, men kombinationen med den gule diamant, stenene ned ad siderne og ringen i hvidguld har jeg faktisk aldrig set, men i mine drømme klæder den helt perfekt min finger, og jeg ved, at Halberstadts guldsmed kan gøre alle drømme til virkelighed.

Hvilke ambitioner har du for fremtiden?

Familievirksomheder er en minoritet i dag, men en minoritet som jeg er glad og stolt af at være en del af. Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde tæt sammen med mine forældre og min bror. Jeg må derfor indrømme, at mine fremtidsdrømme er et fortsat godt samarbejde generationer igennem i Halberstadt.       

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide