[single_post_category_name]

Musikstafetten: Stine Bramsen interviewer Nabiha

Siden Nabiha fik sit helt store gennembrud med singlen ‘Deep Sleep’, har sangerinden hittet i både Danmark og udlandet med hits som ’Never Played The Bass’, ‘Mind The Gab’ og ‘Bang That Drum’, og senest er hendes single ‘Animals’ landet som nummer ét på Billboard Dance Chart. Nabiha udkom d. 8. januar med en spritny single og debuterede også som ny dommer i ‘Danmark har talent’.

LÆS OGSÅ: Musikstafetten: Lina Rafn interviewer Stine Bramsen

Hvad er det vigtigste for, at du får en god koncert? 
Det vigtigste for mig er at være til stede i øjeblikket og nyde det og sammen med mit band og publikum skabe en særlig oplevelse mellem os allesammen. Vi har gang i det helt store gruppekram, bandråb og high fives, inden vi går på scenen, og jeg plejer altid at grounde mig selv ved fx at lave power poses og stampe i gulvet for at få de største sommerfugle ud af mit system. 

“Det vigtigste for mig er at være til stede i øjeblikket og nyde det og sammen med mit band og publikum skabe en særlig oplevelse mellem os allesammen. Vi har gang i det helt store gruppekram, bandråb og high fives, inden vi går på scenen.”

Hvad driver dig som sangerinde?
Kærligheden til musikken og lysten til at lære og forbedre mig. Det er ren terapi at kunne sætte ord på sine følelser og synge dem ud. Og så tanken om, at jeg derigennem kan røre andre mennesker på samme måde, som musik har rørt mig hele mit liv.

Hvad ville du have lavet i dag, hvis det ikke var lykkedes med sangkarrieren?
Så havde jeg læst psykologi. Det er svært at sige, hvor det var endt henne, men jeg har altid gerne villet arbejde kreativt og med mennesker.

Hvilken af dine sange er du mest stolt af?
Jeg tabte engang et væddemål til min tidligere kæreste, og ‘straffen’ var at skrive en sang til ham. Da jeg ikke spiller andre instrumenter særlig godt, valgte jeg at bygge sangen op kun med vokaler, og det endte med at give sangen så fint et udtryk, at den også blev slutnummeret på min første plade. Sangen hedder “2-3-4”, og jeg var så stolt af at have lavet det hele selv.

LÆS OGSÅ: Fallulah: Det bedste jeg ved…

Er der nogle kunstnere på den danske musikscene, som du gerne vil fremhæve?
Jeg synes, at der sker meget spændende i Danmark i øjeblikket! Én af dem, jeg har høje forventninger til, er Alex Vargas. Han er en sindssygt talentfuld sanger og sangskriver, og så ved han, hvad han vil. Jeg har arbejdet med ham i England flere gange igennem de seneste par år, og han fortjener alt det gode, der kommer til ham i øjeblikket. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide