Susanne Georgi: “Jeg fik mit gennembrud som 18-årig”

Husker du også storhittet ”Dub-i-Dub” fra de skønne 90’er af euro-dance duoen ”Me & My”? Så har du med sikkerhed også svunget hofterne til hittet på dansegulvet ligesom os. Vi har fået kontakt til den ene halvdel af ”Me & My”, Susanne Georgi, og at synge og danse er faktisk ikke hendes eneste kompetencer. Er du også lidt nysgerrig? Så er det nu, du skal læse med!

Q

Du blev hurtigt kendt med jeres internationale hit Dub-i-Dub i 90’erne, hvad har det betydet for dig, din karriere og privatliv?

A

Jeg var kun 18 år, da vi fik vores store gennembrud. Når man er så ung, så tænker man ikke  over, hvordan det kan ændre ens liv. Vi havde kæmpet i så mange år, så vi var bare ovenud lykkelige over endelig at få den succes, som vi havde drømt om hele livet. At blive nr. 1 i 26 lande, nærmest fra den ene uge til den anden, var klart meget overvældende. Dengang synes jeg, det var svært at vide, hvem jeg kunne stole på. Med succesen kom der jo også mange penge, og det følte jeg helt klart var den største udfordring. Vi flyttede meget hurtigt til Andorra, et lille skattefrit land mellem Spanien & Frankrig. Dels pga. skatterne, men også fordi det faktisk var meget befriende at flytte væk fra det hele lige på det tidspunkt. Jeg bor stadig i Andorra på 20ende år, og jeg tror ikke, at jeg flytter tilbage til DK igen. Mit liv er her. Jeg har min familie og mine firmaer hernede. Heldigvis kommer jeg ofte til DK pga. arbejde, og det fungerer rigtig godt for mig.

Q

Har denne succesoplevelse givet dig nogle erfaringer / gode råd med i bagagen?

A

Jeg har set store dele af verden og lært så mange fantastiske mennesker at kende. Succes giver altid mange oplevelser – både på godt og på ondt. Hvis jeg skulle give nogle gode råd til mig selv for 20 år siden, ville det nok være:  Find nogle gode mennesker til at guide dig, mennesker med erfaring og hjertet på det rette sted. Det er helt klart noget, jeg har lært med tiden. Jeg kan ikke ALT selv, men jeg kan skabe et team af mennesker omkring mig, der kan få mig til at opnå alt.

Q

Vi har sidenhen også set dig gå solo på scenen til bl.a. det europæiske melodi grand prix, men har du stadig gang i sangkarrieren?

A

Jeg arbejder meget med musik stadig. Jeg har en sangskole hernede i Andorra som fungerer rigtig godt, og jeg har også en lille hygge-jazz trio. Jeg ELSKER at synge i The Chills Trio, som vi hedder. For det er noget helt andet end de koncerter, jeg har med “Me & My”. Jeg har stadig koncerter med min søster Pernille i “Me & My”, og det er super fedt, for det er store scener med 10-20.000 mennesker. Men der er nu alligevel noget helt unikt ved de der små intim koncerter, som jeg har med min trio. Jeg elsker at komme helt tæt på publikum og bare “jamme” derud af, alt efter hvem jeg spiller for/med.

LÆS OGSÅ: Maysoun Kanaan: Derfor laver jeg smykker

Q

Du er blevet gift, mor til to døtre og med bopæl i Andorra. Hvordan ser din hverdag ud i dag vs. dit liv i 90’erne?

A

Jeg er en meget struktureret person, ikke fordi jeg ER struktureret, men fordi jeg simpelhent blev nødt til at lære at være det. Min familie kommer før alt andet. For mig er det sådan, at hvis det ikke fungerer derhjemme, kan det aldrig komme til at fungere ude. Mit korthus ville simpelthent falde sammen, hvis jeg ikke føler, at jeg er der for mine børn. Det betyder tidlige morgener og sene aftener. Jeg prøver at være med i ALT der vedrører mine piger. Jeg henter og bringer dem fra skole, venter på dem til alle deres fritidsinteresser, og jeg forsøger grundlæggende at være sammen med dem så meget, jeg kan. Jeg arbejder, når de er i skole eller sover.

Q

Savner du indimellem at bo i Danmark og lave dansk popmusik?

A

Jeg savner Danmark meget, især efter jeg har fået mine piger. Danskere er sgu så dejlig ukomplicerede. Heldigvis har vi stadig events og koncerter i Danmark, så jeg kommer ofte hjem, og det nyder både pigerne og jeg i fulde drag.

Q

Kan du fortælle lidt om livet i Andorra?

A

Kulturen er meget anderledes hernede. Andorra er så ufattelig smukt. Jeg elsker at bo i bjergene, og jeg nyder de mange sol-dage, vi har. Det er umuligt ikke at finde inspiration med den smukke natur, jeg møder, så snart jeg kigger ud af vinduet hver morgen.

Q

Du har skiftet mikrofonen ud og startet dit eget smykkebrand ”Molly’s Dream”. Hvordan startede denne idé?

A

Idéen kom for 6 år siden, da min datter Molly blev født. Min graviditet var kompliceret, og Molly blev taget ved kejsersnit en måned før tid. Hun var meget lille og endte i kuvøse. Jeg kan ærligt sige, at det har været den støste udfordring i mit liv. Jeg følte mig så hjælpeløs og kunne slet ikke bære, at jeg ikke kunne være ved min lille piges side 24 timer i døgnet. Jeg lovede mig selv, at når vi kom ud på den anden side, ville jeg lave et smykke til os begge  som kunne minde os om, hvor stærke vi er og det bånd, vi har. Det endte med en masse tegninger og idéer, og det blev meget hurtigt til en hel kollektion. Jeg hev fat i nogle mennesker der kunne hjælpe mig og nu, 6 år efter, har jeg et team på 6 personer der har samme vision som mig.

Vi er ved at få et godt fodfæste i Spanien og Andorra, og vi begynder endelig at få et ben ind i flere lande som i Sydamerika og Skandinavien. Vores nyeste hit er “Molly’s Print”- et armbånd hvor du kan få dit helt personlige fingeraftryk indgraveret.

LÆS OGSÅ: My American Dream

Q

Hvilken oplevelse ville du ikke have været foruden?

A

Mine dejlige unger, Molly på 6 og Shelly på 4 🙂

Q

Hvordan får du både plads til dit familieliv og egen virksomhed i døgnets 24timer?

A

Det er svært, men det kan altså godt lade sig gøre. Når vi er på tour, eller jeg har længere rejser, har jeg altid mine piger med. Som jeg nævnte før, handler det bare om at have styr på tingene, så kører det faktisk ganske fint.

Q

Kan vi se frem til flere overraskelser fra dig i fremtiden?

A

Ja, for fanden! Jeg har ALTID gang i nye projekter, idéer, sange eller drømme. Jeg siger gerne, at hvis bare én af mine skøre idéer virker og gør mig glad, så har jeg fat i noget rigtigt.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er