[single_post_category_name]

Musikstafetten: Amalie interviewer Barbara Moleko

Barbara Moleko er sangerinden og sangskriveren som fik et stort gennembrud med udgivelsen af albummet ”Lykken Er..”. Hun har lavet musik med andre kunstner, sunget sig ind i danskernes hjerter i programmet ”Toppen Af Poppen” og været nomineret til alle danske musikpriser, der er værd at tale om.

LÆS OGSÅ: Musikstafetten: Nabiha interviewer Amalie

Hvilken sang synger og danser du rundt til derhjemme, når du ved, at ingen andre kan høre og se det?
Jeg er blevet ret vild med Justin Biebers nye album, så det hører jeg ret meget for tiden. Jeg har ikke rigtigt nogen grænse eller blufærdighed, hvad musik angår.

Hvem, død som levende, måtte gerne ringe dig op og invitere dig til middag og en duet?
Ninna Simone og Erykah Badu

Hvis du kunne spole tilbage til begyndelsen af din karriere og give dig selv ét godt råd, hvad skulle det så være? 
Husk mavefornemmelsen! Og husk, at man er selv den bedste dommer over, hvad der lyder godt og skidt. Jeg har haft en ten- dens til at glemme, hvad jeg selv synes om ting, der var vigtige i min karriere, og det har altid givet bagslag. Så det er bare så vigtigt at give sig tid til at mærke efter. 
Og så er det vigtigt at uddelegere opgaverne, så man har så meget tid til kunsten som muligt. Det er samtidig vigtigt at kunne give slip og stole på, at andre kan løse de opgaver, man måske ikke selv er så gode til eller har tid til, som fx. booking, strategi, forhandlinger osv.

Er du stødt på forestillinger om dig som sangerinde, som du gerne vil aflive?
Nej. Og jeg tror også, jeg ville være ligeglad, hvis jeg gjorde. Folk må tro, hvad de vil. De, der tæller, kender mit sind, og det er det, der er vigtigt for mig. Hvis nogen i musikbranchen har nogle negative forestillinger, håber jeg, de falder til jorden, når man mødes. 

“Husk mavefornemmelsen! Og husk, at man er selv den bedste dommer over, hvad der lyder godt og skidt. Jeg har haft en tendens til at glemme, hvad jeg selv synes om ting, der var vigtige i min karriere, og det har altid givet bagslag. Så det er bare så vigtigt at give sig tid til at mærke efter.”

LÆS OGSÅ: Musikstafetten: Stine Bramsen interviewer Nabiha

Hvad havde du lavet i dag, hvis ikke du var blevet sangerinde?
Jeg tror, at jeg ville være “behind the scenes” på noget tv- produktion, festival eller lignende. Og så ville jeg have et deltidsjob i et køkken eller en kaffebar. Jeg elsker servicefaget og at give folk gode oplevelser – lidt ligesom musikken. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide