[single_post_category_name]

“Jeg har altid haft øje for, hvad der rører sig”

Hos Hvisk kan du ikke bare købe smykker. Det er nemlig også et community, hvor du sammen med andre smykke- og modeinteresserede kan blive trendspotter, og dermed præge forretningen med din egen personlige og unikke stil. Elsker du, ligesom os, flotte smykker og lækkert design, så har vi snakket med Anne Sofie Øhauge Pedersen, der er chefdesigner i virksomheden om vejen dertil, hvad der inspirerer hende, og hvad vi kan forvente fra Hvisk i fremtiden.

LÆS OGSÅ: “Sådan udlever jeg min stylistdrøm” 

Q

Hvordan fandt du ud af, at du ville være smykkedesigner?

A

Jeg har altid været meget kreativ og har haft et øje for, hvad der rører sig. Derfor valgte jeg at tage en PBA i fashiondesign som afsluttede i 2014. Jeg gik og troede, at min fremtid lå inden for beklædningsdesign, men det ændrede sig ret tidligt i mit skoleforløb, da jeg havde et semester, som omhandlede smykker og accessories. Jeg fik øjnene op for den digitale verden inden for smykker, og har været med siden Hvisk’s begyndelse, hvor jeg har fået opbygget en stor viden over hele processen fra inspiration, til at smykket ligger på hvisk.com. Smykker er oftest meget personlige for dem, der får dem, og den følelse vil jeg gerne bidrage til.

Q

Hvordan finder du inspiration til dine designs?

A

Det er meget forskelligt, hvad der inspirerer mig.
 
Primært kommer min inspiration fra vores 10.000 stylister, der hver og en har deres eget udtryk, fortolkning af trends og stil. Jeg synes det er så inspirerende at se forskellige stylings og når jeg ser det på lidt afstand, så er der altid en rød tråd igennem fortolkningerne, som jeg så også bruger i mine designprocesser. 
 
Derudover kan jeg gå på gaden og blive inspireret af smukke bygninger, mennesker, mønstre og formsprog. Ellers laver vi også meget trendforecast, da vi bygger en stor del af vores designs på nye trends. Min vigtigste opgave, når jeg designer og beslutter, hvilke designs der skal udkomme, er at have forbrugeren og deres behov i tankerne under hele processen. Dette indebærer bl.a. det æstetiske udtryk og den historie, smykket fortæller.

Q

Kan du beskrive processen – fra tanke til det reelle smykke?

A

Designprocessen starter med at indsamle en masse inspiration og trends, som danner grundlaget for nye kollektioner. Derefter bliver der skitseret og efterfølgende laver vi en udvælgelsesproces. Så bliver der lavet arbejdstegninger i 2D og 3D. Alt dette sender vi til vores producent i Thailand, som derefter sender os prototyper. Smykkerne bliver testet og rettet til, indtil de er helt, som de skal være, og vi godkender. Herefter sender de de endelige produkter til Danmark i begrænset antal, så de i sidste ende er klar til at blive solgt på hvisk.com.

Q

Hvordan vil du beskrive din egen smykkestil?

A

Jeg kan godt lide en kombination af det maskuline og feminine, det afspejler også meget min generelle stil. Jeg har altid mit ur på, mine ringe, gerne et miks så små og store ringe, og så har jeg altid et miks af øreringe i ørene. Da jeg startede i Hvisk, havde jeg et hul i hvert øre, nu har jeg 5 i alt. Derud over går jeg meget med større øreringe (statement-øreringe), som jeg synes kan gøre ALT for ens outfit. Jeg elsker glitter og sparkle. Det gode for mig, og for alle andre, der elsker statement øreringe, er at, Hvisk kommer ud med en ny produktlinje med statement-øreringe i alle mulige afskygninger. De vil være i lækkert design og til gode priser, så der er helt klart noget at se frem til.

Q

Hvordan er det at se andre gå rundt med sine designs?

A

Det gør mig altid glad at se andre have Hvisk-smykker på. Det betyder jo at vi gør noget rigtigt. 

Q

Hvad er dit bedste styling-tip, når det gælder smykker?

A

Bland dine smykker, både gamle såvel som nye og skab dit personlige udtryk. Derudover skal man skal ikke være bange for at mikse forskellige metaller.

Q

Hvad sker der af nye ting hos Hvisk?

A

Udover statement-smykker, så har vi en anden produktgruppe, som vi introducerer efter smykkerne. Vi kommer nemlig snart ud med vores første taske, som er en super fin velour crossbody taske i fire forskellige farver. Derefter kommer der også tasker i læder, suede m.m. Både vores fashion-smykker (statement-smykkerne) og taskerne kommer inden for de næste måneder.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du en fashion trendspotter


Lyder det som noget for dig at blive trendspotter? Og vil du vide mere om, hvordan du selv kan blive en del af Hvisk-communityet? Så kan du læse mere her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide