[single_post_category_name]

Tatoveringer eller ej: Vi er vilde med tatovør Lina Ekatarina!

Tatoveringer er en af de ting, der er mange delte meninger om. Men i dag er tatoveringer mere blevet et stykke kunst på kroppen og en måde at mindes de ting vi oplever igennem livet. Om det er store eller små motiver, så har vi en kærlighed for det og beundrer de dygtige tatovører og deres flotte stykke arbejde, i forhold til at lave de smukkeste tegninger.

LÆS OGSÅ: Redaktionens bekendelser: Tatoveringer har altid ligget i kortene.

I går (torsdag), havde vi den fornøjelse at besøge Miks Tattoo på Abel Cathrines Gade på Vesterbro. Det var den absolut skønneste oplevelse, og vi var i de bedste hænder hos den ene af de dygtige tatovører, Lina (Psst! Overvejer du at få en tatovering? Så kan vi varmt anbefale Lina. Du kan lure på hendes fine værker på Instagram lige her).

Lina har været tatovør siden 2014 og er super dygtig til at lave de fineste streger, og det feminine touch når det kommer til udførelse af tatoveringer. Lige netop derfor valgte vi Lina <3 Ikke nok med at Lina er utrolig dygtig til sit arbejde, så er hun utrolig sød og formår at skabe den bedste stemning (særlig hvis du skulle være lidt nervøs for at få tatoveringer). 

____________

Vi har stillet Lina 4 spørgsmål om jobbet som tatovør, og længere nede kan du se de fine motiver vi fik lavet!

 

Q

Hvornår startede du med at tegne?

A

Ligesom alle andre børn, har jeg altid godt kunne lide at tegne. Men faktisk startede det først rigtigt for 3 år siden. Jeg har altid lavet musik, men besluttede mig en dag for at stoppe med det. Derefter lagde jeg nogle af mine tegninger på Facebook, hvor mange af mine venner sagde til mig, at jeg skulle blive tatovør. 

 Q

Hvordan var det at lave din aller første tatovering på en anden?

A

Det var forfærdeligt! Jeg var virkelig et nervevrag! Når man skal tatovere for første gang, er man næsten hundrede på, at det fucker op. Det mest frygtelige var, at den dag jeg skulle tatovere for første gang, var mine kollegaer på daværende arbejdsplads gået… Hvilket vil sige, at jeg sad HELT alene og skulle tatovere. Heldigvis var det en gammel veninde som jeg skulle tatovere – og uden betaling, men stadig! 

 Q

Har du nogensinde sagt nej til at lave noget du er blevet bedt om?

A

Ja, jeg har sagt nej! Det synes jeg at man bør gøre, hvis man ikke mener at man kan udføre det godt nok. Jeg har sagt nej til at tatovere motiver, som jeg ikke mener er en egnet tatovering – og hvis det er en knapt så god idé. Jeg sagde blandt andet engang nej til, at tatovere en gammel mand på ballen. Det mente jeg ikke var passende ;D Men når det så er sagt, så er det ikke fordi at et nej er et nej. For der er jo andre muligheder i butikken heldigvis, og derfor henviser jeg til en af mine kollegaer, hvis jeg ikke mener at jeg kan udføre arbejdet. Det er det der er rart ved, at vi har hver vores stilart.

 

Q

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

A

Det bedste ved mit arbejde er, at se folk positive reaktioner. Det giver mig et kæmpe klap på skulderen! Derudover er det bedste også at lave mindetatoveringer, fordi man her tydeligt kan se, hvor meget det betyder for den enkelte.

 

Cecilie

Webredaktør

 

 

Anne Sophie

Art Director

 

Sabina
Digital Kommunikationsassistent


Kunne du tænke dig at se mere til Miks Tattoo og Lina Ekatarina? Så kan du finde Miks Tattoo her, og Lina her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide