[single_post_category_name]

Emilie Lilja: Jeg er en vanvittig irriterende og god bilist

Netop nu ruller Kanal 5’s program ‘5. Gear’ over skærmen, hvor den gudesmukke Emilie Lilja er en af de tre værter på programmet. Vi har taget en snak med hende om, hvordan det er at være tv-vært for første gang, hvad forskellen på mænd og kvinder er i trafikken, og ikke mindst hvordan hun selv er som bilist. 

LÆS OGSÅ: Den danske sportselite: Stine Jørgensen

Q

Hvorfor valgte du at sige ja til værtsrollen i ‘5. Gear’?

A

Jeg valgte at takke ja til værtsrollen, fordi jeg synes, det lød som et spændende program, et godt cast af mennesker og nogle dygtige mennesker på holdet bag det hele – og jeg er vildt glad for, at de valgte mig og satsede på, at jeg kunne fuldføre værtsrollen, på trods af, at jeg ingen erfaring har i tv-branchen.

Q

Hvad har været den største udfordring for dig i forbindelse med programmet?

A

At skulle komme ind i rytmen på en tv-produktion. Det er så meget mere omfattende, end man lige går og tror! Og så har det været en udfordring at stå over for resten af castingen (deltagerne), da de fleste er sindssyg medietrænede og skarpe i replikken, så jeg var nødt til at være ligeså skarp og hurtig i replikken.

Q

Hvad har været det bedste ved at være med i programmet?

A

Hele oplevelsen! At møde så mange fede mennesker, lære om sammenholdet, der er bag sådan en tv-produktion, at se produktionen af programmet blive skabt og nu at kunne se det færdige resultat i fjernsynet. Det er simpelthen så fedt!

Krestine Havemann / Discovery Networks DanmarkQ

Hvad har du lært af at være med i programmet?

A

Jeg har fået noget tv-erfaring og værtstræning på rygraden, som jeg vil tage med mig videre og bruge i andre sammenhæng af mit arbejde og forhåbentlig udvikler den erfaring sig, hvis jeg får lov at være vært på noget en anden gang.

Q

Hvilke deltagere i programmet er henholdsvis den bedste og den dårligste bilist ifølge dig?

A

Nicoline Toft er elendig til at køre bil – men det er måske også, fordi hun aldrig har fået taget det danske kørekort, men kun har et amerikansk og ikke brugt det i lang tid. Jeg ved dog, at hun er ved at tage kørekort nu, og det synes jeg er så sejt! Den bedste er uden tvivl Bubber – mage til talent og vindermentalitet skal man fandme lede længe efter!

Q

Hvorfor tror du, at der er så stor forskel på mænd og kvinder, når de kører bil?

A

Jeg ved ikke, hvor stor forskel der i princippet er, men jeg tror, at kvinder generelt er mere bekymrede end mænd og derfor også mere forsigtige i trafikken.

Krestine Havemann / Discovery Networks DanmarkQ

Hvilken slags bilist er du selv?

A

Jeg er en vanvittig irriterende og god bilist – for jeg elsker at køre bil, men kun hvis det ikke går for langsomt. Det skal helst gå virkelig stærkt, og jeg er død utålmodig i trafikken overfor andre elendige bilister (som der er virkelig mange af i København).

Q

Drømmer du om at lave mere tv fremover?

A

Ja – helt klart! Jeg fik virkelig smagen for tv-branchen på grund af “5. Gear”, og jeg håber de laver en 2. sæson af programmet, men hvis ikke, ville jeg elske at prøve værtsrollen af i et andet program!

Husk, at du kan se Emilie Lilja og alle de andre deltagere i 5. Gear hver onsdag kl. 21 på Kanal 5.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide