Fodboldmor og Ford-nørd med faste prioriteter

Hvis Kristine Dam Jensen var en bil, så var hun en rå Ford Mustang med masser af hestekræfter og sublim lyd, men stadig med plads til tre børn og højt til loftet på bagsædet. For Kristine er der nemlig fuld fart på både hverdag og karriere som marketingansvarlig hos Ford, hvor livet med biler skal forenes med familielivet med tre drenge og ambitionen om at være mor med stort M.

LÆS OGSÅ: Selene Muñoz: Om at leve af dansen

Der er ingen tvivl om, at Kristine har benzin i blodet, hvilket må siges at være en klar fordel i hendes arbejde, hvor hun som leder af marketingteamet for Ford er i daglig kontakt med biler på den ene eller anden måde. Når børnene er sendt afsted med kram, nærvær og madpakke er dagene en hektisk blanding af møder og deadlines.

“Det er nok en blanding af passion og nørderi”, fortæller Kristine om sin store interesse for biler. “Jeg har faktisk altid godt kunne lide at kigge på smukke biler og høre lyden af en vild motor”.

Hverdagene er travle og fyldt med forskelligartede arbejdsopgaver – fra de traditionelle møder med kollegaer til kampagner med Mustang heste på Nørreport og musikvideoer med Gulddreng.

“Mine drenge synes, at jeg har et fedt job, og at det er sjovt at være med mor på arbejde – især når der holder en lækker Mustang, man kan få lov til at få en tur i”, siger Kristine.

Alene kvinde i en drenge-familie
Hun er udover sit anderledes job også mor og bonusmor til tre drenge. Hjemme i privaten er hun altså alene kvinde mod fire “drenge”, hvor bl.a. fodbold fylder rigtig meget – og Kristine har derfor påtaget sig rollen som en ægte ‘soccer mom’.

“Vi er en totalt “drenge-familie”, hvor der er fodbold overalt – i haven, på tv, på banen, i entréen. Gennem årene har jeg fundet ud af, at det er federe at gå ‘all-in’ og blive en del af fodboldlivet. Så nu er jeg ikke blot med til kampene på det lokale stadion for at købe hotdogs og sodavand – men også fordi det interesserer mig”. Livet som mor i en ægte drenge-familie kommer også til udtryk i hjemmet, hvor blomster og andre pynteting ofte er erstattet af beskidt sportstøj og en evigt kørende vaskemaskine.

“Indimellem føler jeg en trang til at friske miljøet derhjemme op med store mængder af blomster eller andet, der kan give det et mere feminint touch. Men billedet er stadig nok mest 10 par sportssko og ét enkelt par stiletter i entréen”, siger Kristine.

“Jeg kan sove, når jeg bliver gammel”
I en hverdag som både mor og karrierekvinde er aktivitetsniveauet og tempoet ofte højt, og derfor er det vigtigt for Kristine at kunne prioritere både tid og opgaver benhårdt.

“Det kan jo godt være en udfordring at være mor med meget stort M, hvor man gerne vil bage pandekager og arrangere det ene og det andet – og samtidig få tid til sig selv, være ambitiøs og have et krævende job. Jeg kunne arbejde hver aften, hvis jeg skulle nå i mål med mine opgaver og ambitioner – derfor er mine ferier og weekender totalt hellige for mig”.

Fordi arbejdstempoet er højt, så er evnen til at koble fra og være nærværende blevet dyrket intenst gennem årene. Derfor starter dagen fx altid roligt derhjemme og efterfølgende med kaffe og en god podcast i bilen, så den til tider stressende morgentrafik ikke går ud over humøret.

“Jeg er generelt et ret optimistisk og positivt menneske, der altid forsøger at få det bedste ud af alting. Jeg lever i nuet – og så tænker jeg, at jeg kan sove, når jeg bliver gammel”.

Learning by doing
Vejen til Kristines lederjob hos Ford har heller ikke fulgt en lige linje, men har tværtimod snoet sig både i øst og vest. Kristine er uddannet markedsføringsøkonom og har gennem årene løbende fyldt på sin faglige tank med et utal af seminarer, kurser, gå-hjem-møder, tech-talks, bøger, artikler – og generelt bare en utrættelig træng til altid at være opdateret på nye tendenser.

“Min arbejdsmuskel har nok altid været stærk og jeg har et stort drive og en entusiasme. Jeg bliver inspireret mange steder fra og stræber altid efter at blive bedre. Jeg synes, jeg har en god finger på pulsen. Jeg er videnbegærlig, og det kunne være spændende at have tid til at dygtiggøre mig videre, men jeg har aldrig følt mig begrænset i min karriere”.

Hendes karriere har spændt bredt fra diverse marketingjobs til egen designvirksomhed. I dag har hun fundet sig til rette hos Ford, hvor hun har siddet i over fire år. De blev i år kåret til verdens 12. mest attraktive arbejdsplads i Universums årlige undersøgelse blandt 294.000 studerende – og Kristine er ikke i tvivl om, at det er her blandt smarte biler, larmende motorer og stramme deadlines, at hun hører til.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være