Tina Lund og Simone Thorup Eriksen: Om heste, karriere og livet som mor

Tina Lund og Simone Thorup Eriksen: Om heste

Tina Lund, professionel rytter, gift og mor til to.

Q

Hvilken betydning har heste for dit liv?

A

Kærligheden til heste var sådan set det, det der startede det hele for mig. Nu elsker jeg at vinde, uddanne, rejse plus meget mere sammen med mine heste. Det er min hobby og levevej på sammen tid.

Q

Hvordan startede samarbejdet omkring ‘Din hest. 

A

Jeg er så stolt af vores nye hestebog. Jeg fik ’Barnets første bog’ til Lilly og det var sådan, at Simones og mit samarbejde startede. Jeg syntes, at bogen var så hyggelig, og fik skrevet en del i bogen og fik taget så mange billeder af Lilly. Hvor jeg kom på tanken, at sådan en bog ville være hyggelig at have med sin hest. Så jeg tog kontakt til Simone og heldigvis sagde hun ja til min idé.  Vi har været i gang med bogen i lidt over 1 år. Jeg er meget glad for resultatet og håber, at mange har lyst til at købe og bruge bogen:-) 

Q

Hvordan får du morlivet til at gå op med din karriere? 


A

Jeg er flyttet til Dubai, hvor det nemmere for mig at dyrke min karriere på samme tid. Det er vigtigt for mig at være den bedste mor, jeg kan. Plus at jeg stadig føler, at jeg er mere end bare Lilly og Louis’ mor. Jeg vil stadig gerne opnå mere med mine heste og karriere. 

Q

Gør du noget særligt for at dyrke din(e) hobby(er) med dine børn?

A

Jeg gør nok det, der er det vigtigste. Jeg bruger tid med mine børn, lige meget hvad vi skal, sørger jeg altid for, at jeg har tid til dem. Louis elsker sport, så jeg støtter ham i så meget, jeg kan, og sørger for at sidde og kigge på ham de gange, jeg har mulighed for det 🙂 

Q

Hvilke kvaliteter, som du selv besidder, går du mest op i at give videre til dine børn?

A

At de skal tro på, at de kan opnå deres drømme, men at de skal arbejde hårdt for at blive bedre. De skal gøre det, som gør dem glade og ikke, hvad de tror, at andre synes, de skal gøre.  Livet går op og ned, men de skal altid prøve at finde det positive i deres liv. Det har jeg lært at min mand, og det vil jeg gerne give videre til mine børn. 

LÆS SIMONE THORUP ERIKSENS SVAR HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og