Kvinden bag Inspired Beyond Babies

Q

Hvad har været den største udfordring undervejs? 

A

Ikke at have kollegaer at sparre med og spille bold op ad. Jeg er meget socialt anlagt og er af den overbevisning, at to hoveder som udgangspunkt er bedre end ét. Men så har jeg valgt at bruge penge på en kontorplads i et kontorfællesskab, teame op med gode og dygtige samarbejdspartnere om forskellige initiativer, involvere mine barselsmedlemmer i, hvad de mener kunne give netværket mere værdi, hvilke foredragsemner, de godt kunne tænke sig at høre om etc. Generelt engagerer jeg mig meget i mine medlemmer, så de også føler en form for ejerskab over netværket. Det er jo takket være dem og mine virksomhedskunder, at netværket overhovedet er blevet en realitet – både kommercielt og netværksmæssigt.

Q

Hvad har været din største succesoplevelse i forbindelse med Inspired Beyond Babies?

A

Helt klart når jeg får henvendelser fra mine barselsmedlemmer om, at jeg har været med til at give dem en ’meningsfyldt orlov’, hvor de ikke behøver at gå på kompromis med hverken deres egne behov eller babyens. At de er blevet gladere forældre og har fået mere overskud takket være netværket. Eller kvinder og mænd der har haft det svært med at melde sig ud af arbejdslivet i så mange måneder og gennemgået en lettere identitetskrise sammen med alle hormonerne, og at de så er blevet lettede over at finde ud af, at der eksisterer et netværk, hvor man fortsat kan udvikle sin faglighed og udvide sit netværk, og hvor babyerne indgår som en naturlig del af det.

Kort sagt, hver gang jeg får at vide, at jeg har gjort en forskel i nogens liv med netværket. 

Q

Hvad er din fremtidsdrømme for Inspired Beyond Babies? 

A

Mit primære formål med netværket er at forsøge at modbevise, at barslen er en ”karrieredræber” eller et ”hul i CV’et”. Jeg vil så gerne være med til at skabe en ny positiv diskurs om barsel og gøre orloven for mor og far kompetenceudviklende  – både personligt og fagligt. Målet er at få virksomheder og samfundet generelt til at anerkende perioden som en mulighed for realisering af potentiale og en styrkelse af evner i stedet for en begrænsning. Barsel er det bedste kursus, du nogensinde vil få.  

Jeg håber at netværket kan være med til at skabe det paradigmeskifte og en ny kultur blandt virksomhederne – både nationalt og internationalt – ift. at ankerkende orloven som en mulighed og investering i de barslendes professionelle og personlige udvikling.

At vi i bund og grund kommer dertil, hvor arbejdsgiverne ikke kan få armene ned, når medarbejdere kommer og fortæller, at de går på barsel, og at der kommer lige muligheder og rettigheder for både mænd og kvinder ift. orloven, så man kan forene familielivet og arbejdslivet, som det passer den enkelte familie uden at det økonomisk kommer til at blive en hæmsko for nogle af parterne.

Q

Hvad er dit bedste råd til mødre på barsel?

A

Brug tiden til at mærke efter og reflektere over, hvad du gerne vil nu og fremadrettet både karrieremæssigt og familiemæssigt og vær løsningsorienteret omkring, hvordan du kan få præcis det arbejdsliv og familieliv, som du ønsker dig.

Og så husk på at netop de hårde tider med søvnmangel, en unge der skriger, og lortebleer i stride strømme, rent faktisk er med til at udvikle dig som person. Det skaber bl.a. stamina.

LÆS OGSÅ: Christiane er ny ambassadør for Magnum

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive