Life&Beyond

Kvinden bag Inspired Beyond Babies

Kvinden bag Inspired Beyond Babies

Anne Sophie Sehested Münster er 34 år og mor til to børn. Til trods for, at hun nød at gå til rytmik, salmesang og babysvømning under sine to barsler, kunne hun alligevel mærke, at hun manglede noget. Noget faglig input og inspiration samt faglige sparringspartnere. Anne Sophie Sehested Münster valgte derfor at tage sagen i egen hånd og grundlagde Inspired Beyond Babies – Et koncept, der tilbydes som personalegode til virksomheder.

LÆS OGSÅ: 5 kendte kvinder, hvor karrieren først tog fart, efter de blev mødre

Q

Hvordan fik du ideen til Inspired Beyond Babies? 

A

Ideen opstod under min første barsel tilbage i 2013, hvor jeg savnede den faglige stimulering fra mit arbejde. Jeg havde svært ved at acceptere, at min hverdag var blevet indsnævret til amning, bleskift og rengøring. Jeg følte ikke, at jeg udviklede mig intellektuelt, så trods en kæmpe kærlighed til vores skønne datter, blev barslen hurtigt lidt en identitetskrise.

Og jeg var oven i købet heldig at have en datter, der var nem og sov godt, så for mig var der ekstra meget tid til at gå og tænke over tilværelsen i. Mine drømme, karriereplaner, ambitioner og prioriteter blev endevendt. En stor del af min identitet var bundet op på arbejde, så da jeg ikke længere havde det og fik en ny rolle som mor, skabte det en masse refleksioner.

Jeg mærkede et tomrum, som jeg ikke kunne fylde ud med alverdens kaffeaftaler, babysvømning eller rytmik, og jeg snakkede med snart sagt alle mine barslende bekendte om det, og kunne tydeligt fornemme, at jeg bestemt ikke var den eneste.

Idéen til et decideret fagligt barselsnetværk opstod en aften, hvor jeg var til en venindes fødselsdag. Jeg havde min datter med og mødte en pige, der talte passioneret om, hvor meget et professionelt netværk havde gjort for hende fagligt og karrieremæssigt. Jeg ville også gerne være en del af sådan et netværk, men hvor kunne jeg lige finde et, hvor det var okay at have en baby med, og hvor arrangementerne lå om dagen? Og hvor det var socialt acceptabelt at amme, skifte bleer og have gylp på trøjen, imens man netværkede med vildt fremmede?

Så ideen opstod ud fra et personligt ønske om at blæse og have mel i munden, kan du sige. Jeg ville lave et fagligt barselsnetværk, hvor det at have en baby med på armen ikke stod i vejen for at lære noget nyt. Det skulle være et socialt rum, hvor man fik mulighed for  faglig inspiration i mødet med andre mennesker i lignende situation med samme behov – og det skulle foregå uden kompromisser i forhold til baby.

Jeg begyndte med at tage fat i mit eget private netværk. Mange arbejder jo med noget interessant, som det kunne være spændende at vide mere om. Som person er jeg nysgerrig, og hvor skønt ville det ikke være at lære hinanden at kende på et professionelt plan også? Det kunne jo ligefrem være, at man kunne lære noget af hinanden. 

Da jeg så kom på barsel nr. 2 i januar 2016 blev Inspired Beyond Babies (forkortet IBB) en realitet. Jeg fik etableret en Facebook-gruppe og inviterede alle dem, jeg kendte, der var på barsel – mænd som kvinder. Målet med gruppen var, at den skulle være divers og mangfoldig og have fagkyndige inden for forskellige brancher. Den skulle inspirere og samle ligesindede med hang til faglig stimulans under barsel, og arrangementerne skulle være uformelle og hyggelige med plads til de små liggende og kravlende rundt på gulvet. 

Vi mødtes en gang om måneden i 3 timer hos indlægsholderen selv eller hos forskellige virksomheder, der var villige til at lægge lokaler til mod lidt taletid om dem selv. På den måde kom man også ud af huset og fik som bonus indsigt i disse virksomheders værdier og kultur. Vi fik lært noget nyt, sparret og netværket med hinanden og delt arbejdsmæssige erfaringer.

Q

Hvad går dit arbejde helt præcist ud på? 

A

Helt kort går mit arbejde ud på at facilitere månedlige foredrag for barslende mænd og kvinder og deres babyer landet rundt hos forskellige virksomheder. Jeg tilbyder primært barselsnetværket som et personalegode til virksomheders barslende medarbejdere, og som et supplement til, hvad der ellers eksisterer derude af babysvømning, rytmik og babybio. På grund af stor efterspørgsel har jeg dog også åbnet op for private medlemskaber. 

Det er en mulighed for virksomhederne at fastholde deres talenter under barsel og at se orloven som en investering i deres medarbejderes faglige og personlige udvikling i stedet for en økonomisk klods om benet. De barslende får en mulighed for at få ny viden, udvide deres netværk og blive opkvalificeret under barslen, så de kommer styrket tilbage til arbejdspladsen mere motiveret og klar til at implementere, hvad de har lært.  

Der er knap 800 medlemmer i barselsnetværket med kunder som Telia, Deloitte, Oticon og Plesner. Der eksisterer også et ønske blandt de barslende om at holde sig fagligt stimuleret – uden at gå på kompromis med omsorgen for den lille. Via netværket har man mulighed for at få en masse nye ting med i bagagen, som man kan implementere, når man vender retur til jobbet. Så det handler ikke kun om at skabe merværdi for sig selv, men også for virksomheden. På den måde har man mulighed for at stå langt stærkere efter en barsel end før. Det er WIN-WIN for begge parter.  

Q

Hvordan føltes det at sige dit gamle arbejde op for at fuldtidsbeskæftige dig med Inspired Beyond Babies?

A

Det var meget angstprovokerende! Jeg har aldrig haft ambitioner om at være selvstændig, og som person er jeg relativ risikoavers, så egentlig havde jeg slet ikke is nok i maven til det – og så med to små børn! Men eftersom folk troede på konceptet, og på mig, og i og med jeg havde mulighed for at undersøge markedet og mulighederne under min orlov, få lavet en forretningsplan, få sparring og input til mit netværk som et forretningskoncept, og i kraft af der var en masse andre ting, der faldt på plads på hjemmefronten, besluttede jeg mig for at gøre det.

Det var et langt og sejt træk at nå til beslutningen, og jeg gik også meget rundt om den varme grød, fordi der var så stor usikkerhed forbundet med det, men da først det var gjort, var det enormt befriende og empowering. Jeg følte virkelig, at jeg tog kontrol over mit eget liv. Det gav en styrke, jeg ikke vidste, jeg havde faktisk.  

Jeg syntes jo, det var så sjovt at arbejde med barselsnetværket under min egen orlov, og det gav mig så meget energi, så tanken om at gøre det fuld tid var en drøm. Det har givet mig en helt anden form for fleksibilitet med min mand og mine to små børn. En frihed som jeg i dag ikke vil være foruden. Tilværelsen som selvstændig – eller som maniodepressiv som jeg kalder det – viser sig at være ret meningsfyldt og udviklende på godt og ondt.

LÆS VIDERE

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *