[single_post_category_name]

Mød skaberen af Soul Fitness: Jeg har selv mærket på egen krop, hvordan forskellige terapiformer kan have en gavnlig effekt

Camilla Christensen er en dame med ben i næsen. Hun står bag Soul Fitness, som ligger i København. En kombination af træningshold med eksempelvis yoga, Groove Dance og Body SDS-træning samt forskellige behandlinger. Derudover støtter Soul Fitness fattige børn i Columbia. Vi har taget en snak med Camilla for at høre mere om konceptet og hendes råd til andre, der går med en iværksætter i maven <3

LÆS OGSÅ: Ida Red: Popbandet, du ikke må gå glip af

Q

Hvordan fik du ideen til Soul Fitness?

A

Idéen til Soul Fitness opstod efter to år i Pengerådgivning, som er en anden virksomhed, min bror og jeg stiftede for nogle år siden. I løbet af de to år fik jeg virkelig smag for iværksætterlivet, og jeg fik både mod og lyst til at fortsætte som iværksætter men i en branche, som jeg interesserer mig for. Det resulterede i, at jeg tog en Mindjuice coachuddannelsen og i løbet af uddannelsen fandt jeg stille og rolig frem til Soul Fitness konceptet.
Jeg har altid interesseret mig utrolig meget for personlig udvikling, og jeg har selv mærket på egen krop, hvordan forskellige terapiformer kan have en gavnlig effekt. Det var helt naturligt for mig, at det var dét jeg skulle beskæftige mig videre med, og eftersom jeg altid har nydt at være fysisk aktiv, skulle vi også beskæftige os med kroppen. På det tidspunkt kendte jeg ikke til konceptet med både behandling og træning under samme tag/i samme hus og synes, at det manglede der i København K. For mig blev konceptet fuldendt, da jeg besluttede mig for, at vi gennem Soul Fitness støtter børn i Columbia, der lever i ekstrem fattigdom, da jeg selv er adopteret fra Colombia. Det er en kæmpe hjertesag for mig at kunne hjælpe børn, der står i en situation, jeg selv kunne være havnet i, hvis ikke jeg var blevet bortadopteret. 

Q

Hvad kan Soul Fitness tilbyde?

A

Soul Fitness tilbyder et fredfyldt frirum i hjertet af København K. Gennem holdtræning, behandlinger, terapi og events brænder vi for at øge den mentale og fysiske velvære, livsglæde og sundhed.

Vi tilbyder 8 forskellige yoga klasser, Groove Dance, Living Yolates, Body SDS Grundtræning, Pilates, Meditation og Mindfulness som en del af Soul medlemskabet.

Derudover tilbyder vi forskellige behandlings- og terapiformer såsom Body SDS, Velvære-, Sports- og Gravid Massage, Psykoterapi, Sexologi, Kostvejledning, Zoneterapi, Nerverefleksologi, Bars behandling, Spirituel Mentoring. 

Min egen personlige hjertesag er den støtte, vi giver til børn i Colombia som lever i ekstrem fattigdom. I 2012 tog jeg min første rejse tilbage til Colombia, hvor jeg bl.a. var frivillig i et projekt som dagligt tager omsorg om børnene, hjælper dem med lektier og aktiverer dem med lege og udflugter. Det samme projekt støtter jeg den dag i dag, så fonden har råd til at hjælpe endnu flere børn i området.

Som medlem i Soul Fitness bidrager man ikke kun til sin egen sundhed og velvære, men også til de fattige børn i Colombia, da 10 kr. af medlemskabet går til til de fattige børn ved indmeldelse.

Q

Hvad går dit arbejde helt præcist ud på?

A

Mit arbejde består af mange forskellige opgaver. Allermest værdsætter jeg at tage godt imod medlemmerne, så de føler sig velkommen hos os. Jeg nyder at få en snak med medlemmer, klienter eller forbipasserende, som har noget på hjerte. Når jeg ikke sludrer med folk i receptionen, sidder jeg med administrations- og bookingsystemet, koordinerer teamet, udvikler hjemmesiden, styrer økonomien og laver markedsføring i samarbejde med min praktikant. Derudover afholder jeg møder med folk der bl.a. er interesseret i at være en del af teamet eller bruge vores lokaler til workshops, uddannelser eller andre events. 

Q 

Hvad har været den største udfordring i forbindelse med opstarten af Soul Fitness?

A

Den største udfordring har uden tvivl været, at jeg har stået med alt ansvaret og alle beslutningerne selv. Det være sig fra de helt store beslutninger i konceptudvikling, logoet, teamsammensætning til det mere detaljeorienterede såsom indretning og valg af interiør (glas at drikke af). Sjældent har jeg været på så stor en prøve – at stå med så stort et ansvar selv.
I starten higede jeg meget efter at finde den helt rigtige samarbejdspartner, men eftersom vedkommende ikke dukkede op, gik jeg lige så roligt i gang selv. Det resulterede i, at min bror blev partner og hjalp mig i processen. Hans hjælp gav mig det sidste skub til at starte Soul Fitness, men det tog ikke ansvaret fra mine skuldre. Det står jeg stadig med selv. At jeg stadig står alene med projektet, er blevet vendt til også at være min styrke, idet konceptet kan bevare sin ægthed, og jeg har kunne lade Soul Fitness blive en del af min identitet.

Har du nogensinde haft lyst til at kaste håndklædet i ringen?

A

Nej!!! Nej det har jeg faktisk ikke. Jeg har selvfølgelig været i tvivl, men det var mest i udviklingsfasen, hvor jeg endnu ikke var sikker på konceptet, og derfor ikke kunne mærke det. Det gjorde også, at jeg tvivlede på mig selv, og om jeg kunne klare det her alene, men det har aldrig betydet, at jeg har haft lyst til at kaste håndklædet i ringen.

Hvad har været din største succesoplevelse?

A

Min største succesoplevelse er alle de glade medlemmer, vi har fået, som betyder at vi inden for få måneder ramte break-even på medlemskabsdelen. For mig er det også en stor succesoplevelse at have skabt en tryg og tillidsfuld atmosfære. Det gør, at jeg får lov til at følge medlemmerne på tæt hold – også dem, som har været hårdt ramt af eksempelvis stress, og se og høre om deres positive udvikling.

Hvad er dit bedste råd til kvinder, der går med en iværksætterdrøm?

Jeg vil til enhver tid råde en kvinde, der går med en iværksætterdrøm i maven at søge sparring ved en succesfuld iværksætter. Lyt til vedkommendes historie, sug erfaringerne og læringerne til dig. Han/hun kan formentlig på alle mulige måder forstå, hvor du står nu, og hvor du er på vej hen og derfter komme med gode råd og sparring. For mig var det også vigtigt at have en håndfuld, som jeg betroede mig til med mit projekt, og som jeg kunne mærke også troede på mig og mit projekt. Så det vil jeg til enhver tid råde en anden til også. Derudover vil jeg råde dig til at købe en scrapbog, og ellers begynde at brainstorme løs på alle de tanker, du får i forhold til den drøm, du gerne vil realisere. Det virkede for mig at have det visuelt, og altid kunne tage scrapbogen frem og blive mindet om de tanker og drømme, jeg gjorde mig.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide