Skønhedsguruen Charlotte Torpegaard: Allervigtigst er det, at jeg har det sjovt

THE PINK ISSUE

Køb magasinet her

Denne artikel er et uddrag fra det nye ChriChri-magasin The Pink Issue. Hvis du vil læse mere kan du blive abonnent her eller købe bladet i butikkerne.

Vi elsker alt ved beauty-universet ilovebeauty.dk, og i det nyeste ChriChri-magasin har vi spurgt ind til Charlottes beslutninger om at skabe sit eget brand og være sin egen chef. Her kan du læse et uddrag fra interviewet, hvor hun fortæller om sit eget gennembrud og kommer med råd til andre, der går med en iværksætterdrøm i maven.

Hvad var dit første gennembrud?

Gennembrud er sådan et stort ord. Jeg har lavet en række ting undervejs i min karriere, der har åbnet døre og bragt mig videre. Mit job som mode- og skønhedsredaktør på Eurowoman og siden på COVER. Mine mange år som skønhedsekspert på Go’ morgen Danmark. Udgivelsen af mine skønhedsbøger. Da det lykkedes mig at få lov at rykke ind i en af de gamle pavilloner i Kongens Have, som er et helt særligt sted, med verdens mindste skønhedsboutique, fik det også interesse i udlandet, og jeg har fået omtale i alt fra ELLE og Vogue til Grazia og et meget populært kinesisk tv-show. Jeg tror, at mange ting kan bringe en hen imod det sted, man ønsker.

Hvad er du mest stolt af at have opnået?

Jeg bliver stolt, når piger og kvinder kommer ind til mig og fortæller, at de ting, jeg inspirerer til, gør en forskel i deres liv. Får dem til at føle sig bedre tilpas, have det bedre med sig selv og ikke mindst være gladere for sig selv. Der ligger et stort pres på kvinder, og det er vigtigt blot fem minutter om dagen at stoppe op og lige mærke sig selv et øjeblik, inden vi går tilbage til sociale medier, studier, arbejdsliv, børn, hunde og dagligdagens mange – og ofte hektiske – krav. I England bruger man faktisk skønhedsritualer som behandling mod stress, angst og depression, fordi netop det at mærke sig selv bringer én tilbage. Det er da ret tankevækkende, ikk’?

Hvad drømmer du om, at fremtiden bringer ilovebeauty.dk?

Uh, jeg har en del tanker og drømme for fremtiden. Men allervigtigst er det, at jeg har det sjovt. Jeg har været i skønhedsbranchen i over 25 år, og de næste 25 skal være mindst lige så sjove. Når det er sagt, drømmer jeg om at holde noget mere fri til at udforske de dele af verden, jeg ikke har besøgt.

Hvad er dit bedste karriereråd til andre mennesker, som ønsker at starte deres egen virksomhed?

Tag dig selv alvorligt. Uanset hvad du drømmer om.

Husk, at du kan læse hele interviewet med Charlotte Torpegaard i ‘The Pink Issue’.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide