[single_post_category_name]

Liv Martine: Derfor fortalte jeg ikke om min diabetes

Artiklen indeholder reklamelinks.

Denne artikel er et uddrag fra det nye ChriChri-magasin The Pink Issue. Hvis du vil læse mere kan du blive abonnent her eller købe bladet i butikkerne her.

I samarbejde med Simone Thorup Eriksen har Liv Martine Nielsen for nylig udgivet bogen – Skønne kager og søde sager. En kagebog med reduceret sukker, for efter Liv vandt Den store bagedyst i 2015, fandt hun kort tid efter ud af, at hun havde diabetes. Noget, der ikke var let at acceptere for en, som på daværende tidspunkt var ved at bygge en karriere op omkring sukker. Her kan du læse, hvorfor Liv startede ud med at skjule sin sygdom og hvordan hun fandt på opskrifterne til bogen.

Q

Hvorfor gik der så lang tid, før du fortalte offentligheden (dine følgere), at du havde type 1-diabetes?

A

Jeg havde brug for at acceptere det selv. Jeg havde brug for tid og ro til ligesom at erkende, at sådan var det bare, og det kunne jeg ikke ændre på.

Q

Hvordan fandt du på opskrifterne til Skønne kager og søde sager?

A

Jeg har stået i mit køkken dag og nat i en meeeget lang periode og testbagt og testbagt og testbagt. Det krævede virkelig alt. Det er den største udfordring, jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg havde ikke kommet så smertefrit igennem det, hvis ikke jeg havde haft Simone! Simone presser mig til mit ypperste, hvilket gør, at vi igennem bogen ikke er gået på kompromis en eneste gang!

Q

Hvem henvender bogen sig til?

A

Jeg vil sige, at den henvender sig til alle. Det er en bog, hvor alle opskrifterne indeholder mindre sukker. Det vil sige, at jeg ikke har brugt hvid raffineret sukker, og det er med til at stabilisere dit blodsukker. Desuden kan du helt selv bestemme niveauet på dine kager, samt hvor mange elementer den skal indeholde, da bogen er et opslagsværk med grundopskrifter! Samtidig er der også kager, som jeg har sammensat med de forskellige grundopskrifter, som du enten kan følge slavisk eller bruge som inspiration til din helt egen sukkerreducerede kage!

Q

Hvilken opskrift fra bogen er din egen favorit?

A

Min yndlingsopskrift er helt sikkert rabarbertærten! Jeg elsker idéen om at bruge rabarbers form og farve som den primære pynt, og så smager den HIMMELSK!

Simones yndlings er selvfølgelig chokoladeægget! Fordi det selvfølgelig er chokolade og så med en surprise inside!

Du kan købe ‘Skønne kager og søde sager’ HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide