[single_post_category_name]

Gun-Britts tre råd til succes

I maj 2016 poppede champagnepropperne for hele Danmarks frisørdronning, da Gun-Britt kunne fejre 40års jubilæum. Her hylder ChriChri den levende legende og stiller skarpt på, hvad det egentlig har krævet for Gun-Britt at nå helt til tops som selvstændig.  

 

Gun-Britt om 

 

At blive selvstændig i Danmark

Det er bestemt muligt, hvis man har den rette ide samt besidder lysten og drømmene til at føre projektet ud i livet. Det er desuden helt essentielt at omgive sig med gode og dygtige mennesker. Har man alt det på plads, så skal man bare gøre det! 

  

Økonomi

Det var for mit vedkommende en stor udfordring, men jeg var meget heldig at få stor hjælp af en god ven. Jeg havde mange udgifter forbundet med at starte op, da det jo var en fysisk butik, jeg i sin tid skulle åbne. Dengang var det besværligt at skaffe tilstrækkelige finansielle midler, og jeg tror desværre ikke, at det er blevet nemmere i dag. I hvert fald er det en forudsætning for succes, at man har et realistisk og gennemarbejdet budget, inden man går i banken for at søge støtte 

 

At være skabt til at gå selvstændig

Det er ikke nødvendigvis nogetsom jeg mener er alle forundt fra starten. Men jeg mener derimod, at man sagtens kan udvikle sig og modnes til det. Personligt var jeg både bange og nervøs i starten. Men jeg havde en drøm om at være min egen chef og et stort drive for frisørfaget, så i sidste ende trodsede jeg min frygt og sprang på hovedet ud i det.  

 

De første år som selvstændig: 

De er klart de sværeste. Der er mange nye udfordringer, og personligt var det udfordringer, som jeg aldrig havde beskæftiget mig med før. Pludselig handlede det hele om økonomi, ledelse, ansvar over for mine medarbejdere osv. Faktum er, at der generelt ikke eksisterer nogen nemme løsninger, når man er selvstændig. Det kræver fuld opmærksomhed og konstant fokus, og det var dengang en helt ny (men spændende) verden for mig 

 

At se tilbage: 

De seneste 40 år som selvstændig været det hele værd. Når jeg reflekterer over min karriere, bliver jeg stolt og glad. Jeg lærer stadig hver dag og føler mig glad, når jeg er sammen med mine medarbejdere og kunder. Der er altid en bagside af medaljen, og for mit vedkommende har det været, at jeg har måttet takke nej til adskillige sociale arrangementer igennem de seneste 40 år. Derudover har det krævet en enorm opbakning på hjemmefronten, og der er jeg meget taknemmelig over og heldig med at have Torben og Jeppe ved min side.  

 

Det bedste råd: 

Spring ud i det! – emit klart bedste råd til kvinder, som drømmer om at blive selvstændige. Hvis det er din drøm, så prøv den af. Men drøft det altid nøje med dine nærmeste, og find dig desuden en sparringspartner eller en mentor  det er en af de bedste investeringer, du kan gøre dig forud for at tage springet som selvstændig.  

Gun-Britts bedste citat:

Succes udspringer af tre 

afgørende ting: 

 

Flid, umage og stædighed 

 

Gun-Britt 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide