[single_post_category_name]

10 powerfulde vaner for sunde og succesfulde folk

De mest succesrige mennesker har ikke vaner, der kræver magi eller kompleksitet. De ved bare hvad der er mest effektivt, og nu gør du det også, når vi her kommer med 10 powerfulde vaner. 

Vaner er vigtige for os mennesker, fordi vi konstruerer, hvordan vi handler, tænker og føler os i særlige situationer. De kan lede os til succes og lykke over for vores største drømme og mål. Men de kan også føre os til frustration og skuffelse om aldrig at nå disse drømme og mål.

LÆS OGSÅ: Nilüfer Sahin: God kommunikation kan være afgørende for dine mål

Hvis du ønsker at forbedre dit helbred og produktivitet, så start med de her 10 powerfulde vaner.

1. Bliv fortrolig med dit ”hvorfor”. 
Enhver forretningsforfølgelse eller kunstneriske bestræbelser starter med et hvorfor. Det hele begynder nemlig med at vide, hvorfor du laver, det du gør. Steve Jobs hjalp ikke med at opfinde Iphones bare fordi, og Mark Zuckerberg opfandt ikke Facebook, bare fordi. Når du ved hvorfor, og har dine motiver, giver det dig energi og mod til at fortsætte imod dit mål, også selv under de uundgåelige hårde dage.

2. Planlægning betyder alt. 
Hvis du taler om det, er det en drøm, og først når du integrerer det i din tidsplan, bliver det et reelt mål. Mange proklamerer, at de gerne vil blive sundere eller starte en virksomhed, men hvad fortæller deres tidsplan. Snak og drømme er fantastiske, men handling er endnu bedre. Hvis du prioriterer det, vil du også naturligt integrere det i din tidsplan.

3. Tænk stort, men tag små og brugbare skridt.
Forfølgelsen af nye mål og forbedring af de nuværende bestræbelser, kan føles overvældende i starten. Hvis du føler dig overvældet betyder det, at du forsøger at tage for store skridt. Lad være med at stoppe dine dagelige handlinger, men sæt tempoet lidt ned.

4. Daglige rutiner er nøgleordet. 
Hvad du gør konsekvent betyder mere, end hvad du sporadisk gør. Daglige rutiner er afgørende, fordi de indleder disciplin og er med til at give din dag struktur.

5. Hvil er afgørende. 
Det er vigtig med hvil og restitution, da ingen søvn vil påvirke din talje, produktivitet, lykke og bundlinje. Din krop har brug for at genoplade, for at kunne yde, og det sker igennem søvn.

LÆS OGSÅ: Louise Korpela: Advokaten der forbedrer kvindelige jurister karrieremuligheder

6. En aktiv handling, er bedre end ingen handling. 
Det er vigtigt at man handler, om det så ikke altid er helt rigtige at gøre, er ikke det afgørende, men at man gør en indsats. Du vil personligt kun komme til at forbedre dig, hvis du forsøger dig frem, og viser selvstændighed.

7. Forpligt dig til det langsigtede spil. 
Vi lever i en mikrobølge generation, hvor mange vil have resultaterne fra i går, og hvis de ikke får dem, giver de op eller begynder og klage. Desværre fungerer succes ikke under disse forudsætninger. For at du virkelig kan lykkes med dit helbred og samtidig forbedre din produktivitet, kræver det tålmodighed og eksperimentering. Alting kommer ikke til at fungere i starten, og rejsen bliver heller ikke let. Men det er der heller ikke nogen, der har lovet. Det er vigtigt at forstå, at øjeblikkelige resultater kun fører til langsigtet smerte og skuffelse.

8. Vær opmærksom på dine omgivelser. 
Du er hvem, du hænger ud med, og hvor du vælger at bruge din tid. Hvis du hænger ud med dem, der kun spiser junkfood, og ikke prioriterer deres personlige vækst, så kan du forvente, at der vil være en tendens til, at du følger lignende veje. Det miljø du færdes i er afgørende, fordi det har evnen til at påvirke måden du ser verdenen på, og hvordan du vælger at interagerer med den. Spørg dig selv. Inspirerer de mennesker du er omkring dig, eller har de en anden effekt på dig?

9. Vær opmærksom på, hvad du spiser.
Hvis du vil ændre din forretning, dit liv og din krop, så skal du ændre det i takt med dine daglige forbrugsvaner. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvad du spiser.

10. Spil ikke sammenligningsspil. 
Det er ekstremt energi-drænende spil at sammenligne, og det er i dag let at falde i denne fælde. Græsset er altid grønnere på den anden side, og man har en tendens til at synes, at alle andre ser sundere og rigere ud, og har det sjovere. Men fald ikke i denne fælde. Det er vigtigt, at du forstår, at din rejse handler om dig og kun dig. Du er din eneste konkurrence.

Kilde: inc.com 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide