Women in business: AHNELight

AHNELight er en lille dansk virksomhed skabt af Michela, der mestrer at håndlave smukke flerfarvede stearinlys. Brandet er blandt de mindst miljøbelastende stearinlys, så man med god samvittighed kan pynte hjemmet med dem. Michela producerer skævhederne i Horsens i AHNElightstore, som er en kombination af produktion, showroom og butik (åbent efter aftale). Det er også et eventsted for andre kreative mennesker, der ønsker at gøre deres hobby til mere, og mangler et sted at kunne fremvise og udstille deres finurligheder. Du kan følge med på instagram @ahnelightstore.

Hvordan fik du ideen til Ahne Light og hvordan kom du i gang?

Ideen kom en kold oktober aften ved et simpelt minde om de kreative timer, da man var barn, og en spekulation om hvad mine børn mon villle syntes, var sjovt. Samme aften købte jeg mig fattig i udstyr til primært at kunne lave sjove, kreative aktiviteter med ungerne, som vi nyder så meget i forvejen. Ungerne elskede det, men det gjorde jeg også – Og sådan tog det ene det andet.

Hvad har det krævet fra dig?

I starten krævede det intet andet end lysten til at skabe og til at lære, for der er ret meget at lære, når man er helt ny i dette felt. Jeg er selvlært.

Hvad var dit første gennembrud?

Første gennembrud var ganske ydmygt min første betalende kunde med en simpel bestilling på blot 20 lys. Dernæst da jeg oprettede mit CVR-nummer.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

At jeg er fri som fuglen selv til at kunne arbejde og bruge min fantasi – selv om ugerne oftes sniger sig op på 70-80 timers arbejde, ELSKER jeg det hver dag og er dybt taknemlig for at have fået denne fantastiske mulighed.

Har du nogensinde haft lyst til at give op?

Nej, simple as that.

Hvad har været den største udfordring undervejs?

Ikke at kunne producere hurtigt nok til hvor stor efterspørgelsen er og i den forbindelse desværre have skuffet mig selv.

Hvad inspirerer dig?

Alt og alle – Farver og mønstre, mennesker og dyr. Men mest mine børn og deres skøre påfund i deres kreative sind.

Hvad er dine fremtidsdrømme for Ahne Light?

Ønsket må være at kunne bidrage. Bidrage til et fantastisk arbejdsmiljø for mit nuværende og fremtidige team, at kunne inspirere andre til at udforske deres kreative sans og på sigt at kunne få en mere bæredygtig, miljøvenlig og dyrevenlig produktion generelt inden for stearin/lys produktionen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og