[single_post_category_name]

Sarah Grünewald: Min skønhed kommer indefra

Inden længe udkommer vores store sommer-magasin The Sweet Issue (wuhuuuuuuu), og her kan du læse et interview med skønne Sarah Grünewald, hvor vi taler om indre og ydre skønhed, blipblop-musik, møgdage, og hvorfor de er helt okay – ja, faktisk nødvendige for din udvikling som menneske.

Lige nu kan du se Sarah som ambassadør for Max Factor og deres kampagne #MaxFactorStories, og i den forbindelse har hun åbnet op for sin historie og nogle smertefulde minder fra dengang, hun var model. Se videoen, for budskabet er vigtigt – og så er det god opvarming til interviewet i The Sweet Issue 😀

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Marianne Vegeberg

    Du er bare fantastisk også selv om jeg kun kender dig fra tv. Fordi du er dig

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide