Kim Kardashian afslører: Så meget har jeg taget på det seneste år

Det er ikke meget mere end et år siden, at Kim Kardashian flittigt lagde stories op, hvor hun var i fuld gang med den helt vilde fitness-transformation.

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen: Smuk nude makeup

Men på sin Instagram afslører hun, at hun ikke har holdt sig fra snacks og søde sager det seneste år, og det har resulteret i en vægtstigning på 18 pund, hvilket svarer til 8,16 kilo.

Og selvom det måske er de færreste, der har lagt mærke til vægtstigningen (vi ved, at kvinden love her some shapewear), så har Kim altså besluttet sig for, at kiloene skal smides igen.

“Okay, så vi er i gang med en aftenworkout, før jeg skal have aftensmad, hvilket jeg aldrig har gjort med hende her før (hendes træner Melissa, red.), men jeg tænkte, at vi var nødt til det på et tidspunkt,” forklarede Kim i sin story og fortsatte:

“Og ja, nogle gange falder man af, og nogle gange skal du bare virkelig tage dig sammen. Det her er en af de gange, hvor jeg er faldet af på den og har taget omkring 18 pund på det seneste år til halvandet.”

Hun forklarede desuden, hvorfor det er vigtigt for hende at tabe kiloene igen.

“For at have det godt, vil jeg bare gerne nå til en rigtig god ønskevægt og hvis det betyder, at jeg er nødt til at træne hele tiden, så…”

Hun fortæller derudover, at kiloene ikke er kommet, fordi hun ikke har trænet.

“Det er mine spisevaner. Jeg træner, men det handler om dét, jeg spiser. Men nu har Melissa og jeg et kæmpe mål, jeg skal nå, til når jeg bliver 40,” delte den 39-årige realitystjerne.

Så nu skal vi nok forvente, at Mrs. Kardashian West tager os på (endnu) en vægttabsrejse, ligesom vi 100 procent kan forvente, at den nok skal få alt, hvad den kan trække, når hun runder the big 4-0.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og