Lækre produkter til din gravide mave

Facts

Vores webredaktør Cecilie er gravid med sit første barn, som hun skal føde til februar. I mellem tiden vil hun løbende skrive om tanker og oplevelser, hun har gjort sig under sin graviditet.

Artiklen indeholder reklamelinks

Som gravid gennemgår din krop en masse fysiologiske ændringer – hej nye gravide mave og hej anderledes hår. Men udover det, så kan huden også skabe sig lidt, hvilket giver mening, når man tænker over, hvor meget den nu skal omstille sig din nye situation.

Stort set siden jeg blev gravid har min hud kløet mere, end den plejer. Især lige inden jeg skal sove, hvilket kan være noget af en struggle. Men det må man jo tage med.

Efter temperaturerne er blevet koldere, er det bestemt ikke blevet bedre og jeg står nu religiøst og smører mig ind, hver gang jeg har været i bad.

Efterhånden har jeg derfor tømt en del cremer og olier og fundet mig nogle lækre produkter til den gravide mave, som du klart skal overveje at kaste dig over, hvis du selv går rund med en baby i maven.

LÆS OGSÅ: De lækreste beauty-julekalendere

 

Clarins Tonic Body Treatment Oil

Denne olie er baseret på 100% rene planteekstrakter og giver huden elasticitet og smidighed og forebygger strækmærker. Jeg har både brugt et par dråber af den i min bodylotion, men har efter anbefaling også brugt den i badet. Slukket bruseren, smurt den ind og så skyllet igen. Hvis jeg har haft meget travlt, har jeg nogle gange droppet bodylotion efterfølgende, og min hud har stadig føltes fugtet og plejet hele dagen.

Køb den her 

Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix

Seriøst – hvis jeg kunne bade i denne creme, ville jeg gøre det. Jeg har allerede brugt flere af disse op i min graviditet. Det er en af mine yndlings-produkter til min gravide mave! Cremen har en stærk fugtighedsbevarende langtidseffekt og indeholder ikke parfume. Førhen brugte jeg den bare på særligt tørre steder som albuer, hænder osv. Men nu får hele kroppen bare en tur og den holder kløen nogenlunde væk.

Køb den her

Rudolph Care Mommy & Me Top to Toe Healing Balm

Denne lækre balm kan bruges både til mor og baby. Jeg bruger den især de ekstra udsatte steder som på maven, brysterne og siderne. Balmen har både Svanemærket, Allergy Certified, Cosmos og Astma og Allergi Danmark, hvis man er særligt obs på den slags. Den indeholder olier fra kokos, vandmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig.

Køb den her

BIO-OIL

Stort set ALLE anbefaler denne olie, hvis man vil undgå strækmærker – inkl. The Kardashians. Jeg kan især godt lide den, fordi den ikke har den der fedtede konsistens, som olier kan have og så trænger den hurtigt ind. Dog skal man kunne lide duften og ikke være sensitiv overfor parfume. Jeg bruger den gerne, inden jeg går i seng, hvor maven lige får en tur.

Køb den her

MDERMA MD12 High Absorbant Cream

MDERMA er et nyt mærke, som er allergivenligt og hudplejende, hvilket især er godt for gravid hud. Igen en creme, som trænger hurtigt ind – vigtigt! – og som er baseret på gode fugtgivende ingredienser, der styrker hudens naturlige barriere, og giver optimal pleje af tør hud på hele kroppen. Jeg bruger den lidt som den fra Beauté Pacifique – udover hele kroppen og somme tider med lidt olie i.

Køb den her 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og