[single_post_category_name]

Nyåbnet aktivitetshus for dig og dit barn

I dag åbner Little House på Østerbro i København, og vi er vilde med deres mission: At skabe et trygt og hyggeligt rum for gravide, mødre og fædre på barsel samt familien med små børn op til 5 år. Little House rummer alt, hvad hjertet begærer af legeområder, café, tumle- og dansehold for de små, gravid yoga, ammekursus m.m. De fleste aktiviteter og hold får du adgang til via et abonnement, og lige nu har de vilde åbningstilbud!

Alt samlet under ét tag

Little House har samlet alle de aktiviteter, som du har brug for under din graviditet, din barsel, og når de små bliver lidt større. I det nyrenoverede hus på Østerbro kan du komme, som du er, og de har et bredt udvalg af aktiviteter, hold og behandlinger.

For gravide tilbyder de bl.a. Gravid Yoga, fødselsforberedelseskursus og massage, som du kan læse meget mere om på deres hjemmeside her.

Little House er et lækkert sted, som skal føles som dit andet hjem, når du er på barsel. Og alle der har været på barsel, ved, hvor rart det kan være at komme ud blandt andre trætte mødre, så man ikke føles som den eneste, der ikke har sovet i 100 år 😉

Foto: www.little-house.dk

Det er et sted, hvor der er plads til sjov og leg. Her kan du kan nyde lækker mad og drikke i den flotte café, mens dit større barn leger i legeområderne i umiddelbar forlængelse af cafeen eller er til dans, tumlastik eller ballet. I den forbindelse er det så smart, at du har mulighed for at tage på andre hold, hvis du eller dit barn bliver ramt af sygdom, ferie, eller hvad der nu ellers kan dukke op i en travl dagligdag. Og hvis der er noget, der lyder som sød musik i mødres ører, så er det da fleksibilitet.

Foto: www.little-house.dk

Hvis der er problemer med babys søvn eller mave, er der også råd for det, da Little House har tilknyttet et dygtigt og kompetent team af behandlere, bl.a. zoneterapeuter, osteopater og akupunktører.

Vilde åbningstilbud lige nu

Hos Little House tilbyder de 2 forskellige medlemskaber efter dit barns alder.

– Barselsmedlemsskab for dig og din baby: 199 kr. (basic) eller 699 kr. (premium) pr. måned
– Børnemedlemsskab til dit barn i alderen 1 – 5 år: 379 kr. (basic) eller 499 kr. (premium) pr. måned

Lige nu kan du dog købe 3 måneders Premium Baby for kun 297 kr. pr. måned eller Premium Kids for kun 249 kr. pr. måned! Her kan du benytte dig af alle holdene og har ubegrænset adgang til cafeen, events og legeområderne.

Medlemskabet tegnes i dit barns navn, så alle i familien kan benytte Little House i forbindelse med dit barn, hvis fx bedsteforældre gerne vil med dit barn til en aktivitet.

Som gravid behøver du ikke at være medlem for at booke hold for gravide, ligesom du heller ikke skal være medlem for at booke tid til konsultationer eller behandlinger.

Du kan læse meget mere om de forskellige medlemskaber lige her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide