Giv dit barn en på opleveren til Den Lille Kulturnat

Facts

Plakat: Kulturnatten

Hvor: København og Frederiksberg

Hvornår: 15. marts kl. 16-21

Pris: 85 kr. for deltagere over 12 år, som kvit og frit kan tage op til 4 børn under 12 år med sig. Se salgssteder her.

Hvis du bor i nærheden af København, er der en god chance for, at du allerede været med til den kæmpe store kulturbegivenhed Kulturnatten, som hvert år i oktober finder sted i København – og har gjort det i intet mindre end 26 år! Kulturnatten dækker over flere hundrede fantastiske arrangementer for børn og voksne i alle aldre, uanset hvad de interesserer sig for. Nu tager de skridtet videre og præsenterer Den Lille Kulturnat på fredag d. 15. marts.

Arrangørerne bag Kulturnatten har længe haft et ønske om, at børn får kendskab til de mange fantastiske oplevelser i København og på Frederiksberg. Og selvom det stadig hedder noget med nat, så er det naturligvis bygget op omkring børnevenlige arrangementer, som I kan besøge inden børnenes sengetid – meget vigtigt, faktisk 😀 Det foregår nemlig fra kl. 16-21.

På Kulturnattens hjemmeside kan du se det fulde program over arrangementer og aktiviteter på Den Lille Kulturnat, men her får du et lille udvalg af vores favoritter 🙂 

Arkæologisk Værksted: Kom og hjælp arkæologerne!

Arkæologerne har brug for hjælp! De har nemlig travlt med at grave efter gamle ting. Så skynd jer ind i Arkæologisk Værksted, og hjælp med at sortere potteskår og vaske dyreknogler, eller kig i mikroskoperne og farvelæg tegninger af et fund.

Hvor:

Københavns Museum
Stormgade 20 Stuen
1555 København V

Hvornår: 16:00 – 21:00

Cinemateket – Det Danske Filminstitut

Her kan børnene fx prøve kræfter som stuntman, helt unikt være med til at sætte duft til en film eller vær med til Fri fredag for de mindste med plakatværksted, saft og fri adgang til musikfilm – og i anledningen må man både synge og danse til filmen! Restaurant SULT har pølsehorn, cookies og varm kakao på menuen.

Hvor:

Cinemateket – Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K

Hvornår: 16:00 – 21:00

Brorsons Kirke – Den Blå Time

Tag din bamse under armen og vær med, når Brorsons Kirke inviterer de mindste og deres familier til Den blå time. Et oplæsningsmarathon i børnebibelen, hvor præsten læser godnathistorier højt for de mindste. En gang i timen starter oplæsningen, og undervejs er der tegnekonkurrence, vaffelbagning, varm kakao og et drømmehjørne, der inviterer til afslapning i sækkestole, mens man kigger op i loftets flotte lysinstallationer og lader tankerne flyve.

Hvor:

Brorsons Kirke
Rantzausgade 49
2200 København N

Hvornår: 16:00 – 19:00

Kunstforeningen GL STRAND – Skattejagt og kreativt værksted

Kom og lav din helt egen 3D familie-is i selskab med illustrator og designer Emma Perrin. Materialer til isvaffelportrætterne finder du på en skattejagt gennem den aktuelle udstilling. Når du er færdig, kan du udstille isvaffel-kunstværket på det skulpturelle familietræ – eller tage det med hjem. Der kan købes børnevenlig mad og drikke i caféen.

Hvor:

Kunstforeningen GL STRAND
Gl. Strand 48
1202 København K

Hvornår: 16:00 – 21:00

Sodavandsdisko i Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Kunsthal byder børn og unge indenfor til fest med DJ Kalle B og diskolys! Tag dit barn med til en aften i Nedre Galleri, hvor tonerne fra musikken får lov at flyde. Der vil være sodavandsbar og gratis popcorn! Armbåndet giver også fri adgang til kunsthallens aktuelle udstillinger. 

Hvor:

Nikolaj Kunsthal
Nikolaj Plads 10
1067 København K

Hvornår: 16:00 – 21:00

Den Kongelige Afstøbningssamling – Når gipsen fortæller historier

Afstøbningssamlingen er fyldt med græske helte og guder, krigere og feltherrer og mange forunderlige mytologiske dyr! På Den Lille Kulturnat inviterer de indenfor til skulpturværksted og på fortælletur ind i skulpturernes forunderlige verden.

Hvor:

Den Kongelige Afstøbningssamling
Toldbodgade 40
1253 København K

Hvornår: 16:00 – 21:00

Maria Sattrup / Sattrup & Høst

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og