[single_post_category_name]

Hold styr på børnenes tøj med Disney navnemærker

Sponsoreret

Har du styr på børnehavegarderoben?

Kender du det dér med, at skiftetøj, sutsko, huer, gummistøvler har det med at forsvinde i vuggestuen eller børnehaven? Du leder og leder og finder mormors hjemmestrik liggende i en andens garderober og finder et par gummistøvler smidt i et hjørne, men ér det nu også juniors sorte gummistøvler eller et andet barns?

Nu ærger du dig nok lidt over, at du ikke har fået sat navn i juniors tøj og overtøj, som pædagogerne jo ellers beder så pænt om til hvert forældremøde 😉

What to do?!

Der er ingen vej udenom – der skal navn i alt det tøj og overtøj, som dit barn har på og med i vuggestue og børnehave. I hvert fald hvis du gerne vil have det med hjem igen.

Vi har prøvet lidt at hvert: almindelig kuglepind (kan ikke anbefales 😉 ) og tekstiltusch (ikke særlig smart i fx strik og skind), og vi synes 100 %, at det nemmeste og smarteste er navnemærker. Og når nu det skal sidde i dit barns tøj, hvad kunne så være bedre end Disney navnemærker?

Foruden selvfølgelig dit barns navn kan du vælge, om der skal en af de kendte figurer på fra fx Cars, Frost, Mickey Mouse, Anders And eller Disneys Prinsesser. Et rigtig godt tip er at vælge en figur sammen med dit børnehavebarn, for på den måde kan junior være med til selv at kunne finde og genkende sit tøj ved bare at kigge efter figuren.

Så gør dig selv og dit barns pædagoger en tjeneste ved at sætte navnemærkerne i alt tøjet, men også på madkasser, drikkedunke og det legetøj, som dit barn kunne tænkes at have med. I mange børnehaver er der fx legetøjsdag en gang i ugen, og man kan altså virkelig godt forstå, at pædagogerne ikke har tid til at holde styr på 25 McQueen-biler og Anna-dukker. Jo nemmere det rent praktisk er for pædagogerne, jo mere tid har de til det allervigtigste, nemlig vores børn <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide