Gravidyoga: For gravide og nybagte mødre

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at regeringen har erklæret lockdown og opfordrer os allesammen til at blive hjemme, såvidt det er muligt – medmindre man arbejder i sundhedssektoren (kæmpe skud ud til jer <3) eller har en anden god undskyldning selvfølgelig. 

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du i form derhjemme

Som gravid eller nybagt mor er du højst sandsynligt endnu mere påpasselig med at gå nogle steder og havde du nogle aktiviteter i kalenderen, har du sikkert allerede aflyst dem – med god grund.

Men coronavirussen behøver ikke at forhindre dig i at gøre noget godt for din krop. For hvis der er noget, der kan give ømme muskler og led, så er det at gå og bære rundt på en baby i maven – eller i armen for den sags skyld.

I Gravidyoga med Maria Allingham på ChriChriTV er der både øvelser til dig, der er gravid, ligesom der er øvelser til dig, der lige er blevet mor – endda hvor baby kan være med.

Yogaøvelserne kræver ikke andet end et stuegulv og en yogamåtte.

Har du fået blod på tanden og vil have endnu mere yoga, så har Maria Allingham også følgende online-kurser:

  • YOJO gravid online: Et fødselsforberedende forløb med jordemoder, gravidyoga og partnerforberedelse. Se mere HER.
  • YOJO baby online: Et efterfødselsforløb med efterfødselsyoga, funktionel træning, baby, moderskab og familieliv. Se mere HER.

Find mere online yoga her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og