3 tips til en mere bæredygtig start som mor

Som nybagt mor vil du sikkert gerne have det allerbedste til den lille ny. Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal vælge, når udvalget er så stort. Men det kan være en fordel at gå efter bæredygtige produkter, når det kommer til tøj og udstyr – der er lavet af miljøvenlige eller genanvendelige materialer.

LÆS OGSÅ: 10 gode råd til samsovning

  1. Køb bæredygtigt tøj: Der er stor sandsynlighed for, at din krop ser anderledes ud end den plejer – du har trods alt lige bragt et barn til verden! Men det betyder måske også, at du ikke kan passe dét tøj, du gik med, inden du blev gravid. Et godt råd er, at købe nogle få, gode items, som kan holde til at blive vasket ofte, da det højst sandsynligt bliver udsat for lidt af hvert Økologisk og bæredygtigt tøj behøver ikke nødvendigvis at være umoderne, mærker som Boob Design og Love Milk er både behageligt, pænt og ikke mindst ammevenligt!
  2. Køb bæredygtige ammeindlæg: Før du bliver mor, har du nok ikke skænket ammeindlæg så mange tanker, men når mælken først er løbet til, finder du hurtigt ud af, at det er vigtigt med gode ammeindlæg, der ikke gør, at du lækker, samt ikke virker generende på dine brystvorter. Især om vinteren kan det være virkelig rart med ammeindlæg af uld. Det kan godt betale sig at købe ammeindlæg, der kan vaskes – da det både er bedre for miljøet OG din pengepung – win win.
  3. Vælg udstyr med omtanke: Du gør dig selv en kæmpe tjeneste ved at investere i noget godt og holdbart udstyr, da du kommer til at bruge det rigtig meget! Du vil blive overrasket over, hvad du kan få i bæredygtige materialer. Du kan få alt fra barnevogn og legetøj til pusletaske og sutter.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og