[single_post_category_name]

Vitello, Villads fra Valby og Hr. Skæg hylder Verdens Bogdag

I morgen, torsdag den 23. april, er Verdens Bogdag. I år skal der tænkes nyt, da fortsat rigtig mange børn er derhjemme i “corona-isolation.” Det er langt fra alle der er tilbage på skolebænken, og derfor støtter blandt andre UNICEF op om det globale initiativ “Read The World” som vil bringe den kreative og fantasifulde verden hjem i stuerne til alle verdens børn og unge med hjælp fra kendte børnebogsforfattere.

I følge Karen Hækkerup, der er Generalsekretær i UNICEF, er det enormt vigtigt at bringe glæde ind i hverdagen hos alle de børn, der kan mærke krisen på den ene eller anden måde, og som ikke kan komme tilbage i skolen endnu. Derfor kan børn og barnlige sjæle få glæde af en virtuel oplæsning fra alle deres favorit forfattere og karakterer, som skal være med til at holde læseglæden i live.

Verdens Bogdag udfolder sig i år på UNICEFs Facebook– og Instagram-side fra kl. 15.00 torsdag den 23/4.

Programmet er følgende:

Kl. 15.00: Mikkel Lomborg læser et uddrag af ‘Hr. Skægs første skoledag’
Kl. 15.30: Anne Sofie Hammer læser ‘Villads fra Valby spiller fodbold’
Kl. 16.00: Kim Fupz Aakeson læser uddrag af Vitello-historierne
Kl. 16.30: Lars Daneskov læser et uddrag af ‘Ottos ikke-noget historier’
Kl. 17.00: Bolatta Silis-Høegh læser et uddrag på grønlandsk op af ‘Aima’
Rigtig god “læse”-lyst <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide