[single_post_category_name]

Christine Egholm lancerer den sødeste børnetøjskollektion med VACVAC studio

Som de crossaint-elskere vi er, kan vi næsten ikke holde til, hvor cute den nye børnetøjskollektion er, som blogger og influencer Christine Egholm har lavet i samarbejde med det bæredygtige børnetøjsmærker VACVAC studio. 

LÆS OGSÅ: Mine sommerferieplaner: Christine Egholm

Kollektionen er lavet af økologisk jersey af reststoffer, som er blevet opkøbt of transformeret til smukke og unikke styles til børnene. Alle styles er designet af Christine Egholm, ligeledes er farver og mønstre også udvalgt af hende (vi er som sagt over the moon over printet med crossainter!).

Carlsen heldragt, 289 kr. Køb her 

Christine siger om kollektionen: “Ambitionen har været at lave en kollektion af gode basis-styles, som kan mixes og matches på tværs af aldre og køn. Tøjet skulle have barnlig humor, uden at blive spraglet. Det var vigtigt for mig, at bruge kvaliteter, som gav plads til leg og ballade”.

“Vi var ikke i tvivl, da det kom til at skulle vælge en design-samarbejdspartner; Christine var det helt oplagte valg. Hendes øje for æstetik og nøje valg af materialer og farver passede helt perfekt med vores vision. Desuden er hun mega dygtig til alt, hun laver, så det var en drøm for os hun sagde Ja tak!” tilføjer Signe, Designer og medejer hos VACVAC.

Pix hættetrøje, 389 kr. Køb her

Christine Egholm x VACVAC kan købes hos ​www.vacvac.dk​ allerede nu. Kollektionen fås i størrelser fra 50 op til 152 (…vi har tjekket, og de fås desværre ikke i voksenstørrelser) og består af 6 styles i 3 forskellig farver, samt et print med croissanter. #ACIExVACVAC

Elise kjole, 389 kr. Køb her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide