[single_post_category_name]

Christiane: Disse børnebøger læser vi derhjemme

Hjemme hos os er godnathistorier et kæmpehit. Og jeg ved ikke, hvordan det er for jer andre med en snart 4-årig, men vi skal gerne læse de samme historier igen og igen og igen. Gudskelov kan jeg jo godt selv lide at læse også og synes det er en hyggelig måde at slutte dagen af på – sammen. Så hvis du mangler inspiration til, hvad du skal læse for dine børn, får du her vores favoritter:

Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Af Jakob Martin Strid

Denne bog handler om to venner, der finder et frø, der næste morgen har vokset sig til en kæmpestor pære. Den er sjov og finurlig og jeg vil sige, at dens fantasifulde univers passer virkelig godt til en 3-årig.

Køb den her

Halfdans ABC
Af Halfdan Rasmussen

Behøver den her en præsentation? Det er i den grad en klassiker, som jeg husker fra min egen barndom. Jeg bliver faktisk stadig underholdt af bogen og vi øver os i at kunne dem allesammen udenad. Det går…. fremad haha. (ps. virkelig en god anbefaling til dåbs/fødselsdagsgave også!)

Køb den her

Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved
Af Werner Holzwarth og Wolf Erlbruch

Igen en klassiker, men alle børn (og nok også voksne) synes jo, at ting med lort er sjovt! Hvis der er nogen, der ikke kender den, så handler den kort og godt om en muldvarp, der forsøger at finde ud af, hvem der har lagt en lort på dens hoved. Den har en god længde, hvis barnet eksempelvis er meget træt og illustrationerne er geniale. Hos os er den et hit!

Køb den her

Astrid Lindgrens julefortællinger
Af Astrid Lindgren

Lidt uden for sæson, men synes alligevel, at den fortjener at komme med på listen. For den er simpelthen fantastisk. Alle Astrid Lindgrens bedste julehistorier samlet i én. Jeg skal love for, at hvis man ikke er i julehumør, inden man læser bogen. Så kommer man det virkelig! Kæmpe anbefaling herfra!

Køb den her

LÆS OGSÅ: Christiane: 38 år – Det ska’ fejres!!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide