Overraskelsen, du ikke vidste, du havde brug for – måned efter måned

ANNONCE for LittleUnBox

Der er nok at holde styr på som nybagt forælder, og alle der har prøvet det ved, at det kan være en jungle at finde rundt i alle de råd, der bliver rettet mod dig… For ikke at snakke om, hvor umuligt det er at følge med tiden.  

LÆS OGSÅ: 10 ting, jeg lærte i min barsel

LittleUnBox er en service til dig, der er gravid eller har små børn. Det er nemlig en service, hvor du hver måned vil modtage de lækreste produkter, som er skræddersyet til gravide og børn fra 0-2 år. Du vil modtage produkter af kvalitet, og få en fornemmelse af, hvad der er et hit hos dit barn.

Pakkens indhold varierer hver måned, og kan indeholder alt fra babymad og plejeprodukter til lege- og pusleprodukter.

Det koster 198 kr. om måneden at være abonnent, og du vil modtage en boks med et indhold, der har en værdi af mindst 400 kr.

Du finder produkter, der er nøje tilpasset dit barns alder og udvikling fra eksklusive samarbejdspartnere som Faaborg Pharma, Woodland Wonders, legetøj fra Tiny Bio, Ella’s Kitchen, Urtekram, Oball, Lille Kanin, Sonett, Bio Oil og A-Derma.

Bag LittleUnBox står grundlægger Camilla Blicher Mitchell, der selv blev mor for første gang i sommeren 2019. Hendes ønske med LittleUnBox er at levere en service til gravide og nybagte forældre, som gør de første år med den lille guldklump en smule nemmere og sjovere.

Kender du en, der er gravid eller nybagt mor er det også en ideel babyshower-barselsgave-idé, som helt sikkert vil vække masser af glæde!

Du tilmelder dig lige her!

Pssst.. Lige nu kan du desuden tilmelde dig deres adventskalender, så du kan åbne en ny pakke hver søndag i advent. Ge-ni-alt!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være