4 uundværlige køb til babys ankomst

En barnevogn

En barnevogn er uundværlig for alle forældre. Men det kan godt være svært at finde ud af, hvilken karet, der skal købes hjem, for en barnevogn er ikke bare en barnevogn. Vil du have faste hjul eller drejehjul? Vil du have en barnevogn eller en kombivogn? Skal barnevognen være terrængående eller skal den mest bruges i byen? Og det er blot et udpluk af de mange ting, du skal vælge imellem. Faktisk er barnevognen nok det køb med flest valg involverede for dig. Heldigvis er der mange, der har gjort forarbejdet for dig med at teste de bedste barnevogne og her finder du den barnevogn, som er bedst i test.

Husk dog at kigge på specifikationerne for de enkelte barnevogne i testen, så du køber netop den testede barnevogn, som passer til dine behov og ikke blot den, der er kåret som bedst i test, da den ikke nødvendigvis er bedst for dig ud fra dine ønsker og krav. Her er det især vigtigt, at du – hvis husstanden har bil – husker at undersøge, om barnevognen kan være i bilen, inden du slår til. Ligeledes skal du også huske, at du skal sortere i de testede modeller ud for dit krav om liggemål, da det er forskelligt fra barnevogn til barnevogn, og ofte har kombivogne et kortere liggemål end en barnevogn.

En bedsidecrib

For de fleste er det rart at have baby tæt på sig om natten, når der skal gives mad eller trøstes. I stedet for hver gang at skulle rejse dig for at tage barnet op og lægge barnet ned igen, kan en bedsidecrib være en god investering, som fungerer som en forlængelse af din egen seng. Dermed kan du have baby tæt på dig under søvnen – men vide at baby ligger sikkert og godt.

 

En babylift

Babyliften er rar at have ved hånden, da den med sine hanke gør det let for dig at transportere baby fra barnevognen og indenfor – og omvendt. Samtidig giver den baby en ekstra tryghed i den store barnevogn, da den skaber en tryg og nær ramme om baby. Derfor kan babyliften også bruges indendørs til at have baby liggende i.

 

Et puslebord

Medmindre du blot vil have en puslepude på badeværelset, så kan et puslebord være en god investering. De kommer både som væghængte til dig, der gerne vil pladsoptimere, men også som deciderede borde med gode opbevaringsmuligheder under til de utallige bleer, stofbleer, pudder, cremer og hvad du ellers bruger til at pusle om din lille baby. Puslebordet er desuden et dejligt sted at stå for dig med din baby til at nusse, hygge og skabe tilknytning.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og