[single_post_category_name]

DIY: Påskepynt af genbrug

Bettina Skindstad står bag finurligheder.dk, et designstudio med fokus på børn og kreativitet, hvor hun deler kreative ideer til aktiviteter, du kan lave med børn og fantasifulde sjæle. Fordi påsken nærmer sig, får du her en guide til, hvordan du laver påskepynt af genbrug.

LÆS OGSÅ: Vegansk hollandaise lavet på avocado

Når det handler om kreativt påskepynt for børn, så er det svært at komme udenom påskeæg. Dem her kan I godt nok ikke spise, men jeg er sikker på børnene kan laver nogle flotte påskeæg, som pynter på værelset eller på nogle grene i stuen.

Lav skabeloner i forskellige størrelser – eller print skabelonen med påskeæg i forskellige størrelser her. Tegn æggene op på et stykke pap, klip eller skær æggene ud og dekorer med tuscher eller maling.

Jeg har lavet et hul i toppen og sat en natursnor i med et par træperler på. I kan også lave små “fødder”, så æggene kan stå og pynte på påskebordet.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide