Baby news! Christiane er gravid!

Baby on Board! Christiane og Daniel skal være forældre!

LÆS OGSÅ: Christiane: Det store 40 års-interview

Smilet er lidt bredere for vores ladyboss for tiden, for inde i maven gemmer der sig nemlig en lille ønskebaby <3 Christiane og Daniel venter nemlig deres første barn sammen.

Christiane har selv afsløret graviditeten på sin Instagram ved at dele skønne billeder af maven fra parrets tur til Dubai, hvor de har holdt påskeferie med deres tre sammenbragte børn. Christiane har i forvejen Constantin på 5 og Daniel har to piger.


Selvom den lille baby er et kærlighedsbarn, så har graviditeten ikke været helt uden komplikationer, Christiane har nemlig været rigtig syg i graviditeten med kvalme og opkast, noget som Christiane snart vil komme nærmere ind på her på sitet i den nærmeste fremtid.

Kæmpe, kæmpe tillykke <3

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

First Impression

Ingredienser2 dele hindbær gin 4 dele frugtig rosé 8 dele hyldeblomst tonic   GARNISH Hindbær I denne weekend løber Copenhagen Rosé Festival af stablen. Har

Vind: Romantisk læsning til din sommer!

Vind romantisk bogpakke! Hvilken genre er bøgerne, du kan vinde?*KrimiBiografiRomanceNavn:*Adresse:* Vej By Postnr. E-mail* Telefon* Δ Annonce i samarbejde med Gyldendal Hvem elsker ikke en