Der er ikke noget sødere end baby- og børneting. Ja jeg ved godt, at jeg ikke selv har børn … endnu! Men så må jeg jo tage til takke med mine vidunderlige nevøer, mit gudbarn og mine veninders babyer.

Der er ikke noget sødere end baby- og børneting. Ja jeg ved godt, at jeg ikke selv har børn … endnu! Men så må jeg jo tage til takke med mine vidunderlige nevøer, mit gudbarn og mine veninders babyer. Jeg har nået den alder nu, hvor der i min vennekreds bliver poppet børn til højre og venstre (bare rolig vi er stadig nogle stykker tilbage, der stadig tror, vi er 25 – vi har masser af tid – et par år i hvert fald). Cocktail parties er blevet erstattet med babyshowers. 

Da jeg fandt Simone Thorup Eriksen på instagram en aften, var min første tanke, ej her er jo den perfekte babyshower gave – den perfekte baby gave i det hele taget. 

Man vil jo ikke være hende, hvis fantasi kun når til sparkedragten som alle andre, man vil gerne give en helt speciel gave. For der er intet mere specielt og unikt end at vente et barn eller at have et. Det siger rygtet i hvert fald. 

Jeg har efterhånden bestilt mange tegninger af Simone – både prints og helt personlige. De helt personlige er mine favoritter. Man kan få detaljer med, som gør ens tegning til et unika. Som fx det filippinske flag i tegningen til min gudsøn Maximus eller den irske leprechaun, der bor for enden af regnbuen til lille Rio, ja selv da jeg skulle have lavet tegningen til min nevø Jon, fangede vi hans store interesse for brandbiler og musik. Jeg elsker at give gaver – gaver der betyder noget, og gaver som jeg også selv har gjort en effort for at gøre speciel. Derfor vil Shop ChriChri i denne måned give Simone en mulighed for at nå ud til jer, så også I kan få muligheden for at få lavet en personlig tegning. 

Køb Simones illustrationer her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide