[single_post_category_name]

Deleøkonomi: 3 geniale løsninger til børnefamilien

Deleøkonomi er heldigvis noget der er kommet for at blive, og her på redaktionen kan vi slet ikke for armene ned over alle de nye og geniale tiltag, som er kommet til inden for de sidste par år. Vi har derfor samlet 3 deleøkonomi-løsninger, som alle sætter fokus på det at have børn. 


Økologisk børnetøj med
abonnementsordning

VIGGA er en abonnementsordning med økologisk børnetøj i en uhørt høj og unik kvalitet, så det er muligt at flere børn kan få glæde at tøjet. Når du har en abonnementsordning på økologisk børnetøj hos VIGGA, udskiftes tøjet i takt med, at dit barn vokser, og alt efter hvor gammelt dit barn er, vil du modtage 15-20 stykker tøj pr. måned, som vil kunne sammensættes til ca. 8 basis sæt.

Selve konceptet er grundlagt ud fra en overbevisning om, at vi kan passe bedre på vores blå planet, hvis vi deler med hinanden og genbruger alt, hvad vi kan.

Læs mere om VIGGA her.


Loppesupermarkedet for børnefamilier

For ca. en måned siden åbnede Danmarks første loppesupermarked, Børneloppen, i Valby. Hos Børneloppen kan du sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole. Som sælger lejer du dig ind på en reol for mindst en uge ad gangen og prissætter selv dine varer. Prismærker med stregkode vil blive udleveret hos Børneloppen og dine varer vil herefter blive sat på hylderne, hvorefter at salget overlades til butikken.

Det koster 200 kroner om ugen at leje en stand, og så betaler man 15 procent af indtægten i kommission til Børneloppen. 

Læs mere om Børneloppen her.


Lej dine legoklodser

Det er ikke kun tøj til de små, som du har muligheden for at leje. Nu har du også muligheden for at leje legetøj til dine børn. Hos Lej&Leg kan du nemlig leje Duplo- eller LEGO sæt fra 99 kr. pr. måned. Når dit barn er træt af at lege med Duplo- eller LEGO sættet, kan du herefter udskifte det med et nyt. Når den dag kommer, leverer Lej&Leg så et nyt sæt og tager det gamle med hjem – nemt og enkelt!

Læs mere om Leg&Lej her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide