Dansk børnetøjsmærke lancerer gratis babypakke

Når en ny verdensborger melder sin ankomst, står verden for en tid på den anden ende. Puslebord, barnevogn og babys første tøj skal anskaffes, og kvaliteten skal selvfølgelig være i top.

Derfor giver det danske designbrand NAME IT nu vordende forældre muligheden for at krydse noget af det vigtigste på listen af med den nye gratis babypakke til den første tid.

Pakkens indhold er en overraskelse, men indeholder tøj med mere for 310 kr, som passer til både drenge og piger, og som naturligvis kommer i den blødeste bomuldskvalitet til babys første tid her i verden.

LÆS OGSÅ: Sådan nusser du din baby i søvn

Name_It_240417_5972.jpg

Fred og ro til forældrene

Babypakken er eksklusiv for NAME IT, og indeholder udelukkende tøj fra det danske designbrand. Der er altså ikke et væld af andre tilbud og tilfældig information at forholde sig til.

”De første dage med en nyfødt er en helt særlig tid, som helst skal nydes i fulde drag. Med baby- pakken vil vi gerne give nybagte forældre lidt af den fred og ro, de har brug for, ved at tilbyde deres mindste den bedste kvalitet,” siger kommunikationschef Trine Ørskov og uddyber:

”Det er et grundprincip for os, at NAME ITs designere altid har børns liv, bevægelighed og behov for øje, og derfor kan forældre med babypakken være sikker på, at baby tilbringer sin første tid i blødt og behageligt kvalitetstøj.”

Name_It_240417_6220.jpg

Hentes i nærmeste butik

Med pakken vil NAME IT gerne lære kunderne bedre at kende til gavn for begge parter. For når NAME IT ved, hvor barnet er i udviklingen, bliver det nemmere at give forældrene relevant information, som ikke støjer, men tværtimod bidrager til en roligere hverdag.

Babypakken kan bestilles på nameit.dk fra midten af august 2017. Samtidig tilmelder man sig automatisk Club NAME IT, som er designmærkets kundeklub, hvor man som medlem er blandt de første til at få nyheder om udsalg, konkurrencer og give aways i indbakken.

Pakken kan hentes op til 30 dage før termin i den nærmeste butik.

LÆS OGSÅ: Sådan pakker du til weekendturen med baby

Name_It_240417_6304.jpg

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og