Skønne & personlige julegaver til de små

Det kan være noget af et projekt i sig selv at finde den perfekte julegave. Legetøj, tøj er typisk noget af det, der står på ønskelisten, men måske kunne du godt tænke dig at give noget mere personligt? Hvis du i år har denne tanke, så har vi samlet lidt idéer til, hvilke personlige gaver du kan gå efter nedenfor.

LÆS OGSÅ: Smart vinterovertøj til børnene


Børneting med navnemærker på
Ikke nok med at det er sødt med personlige navnemærker, så er det også utrolig praktisk. Måske står du i den situation, at dit barn starter i institution eller lignende i det nye år, og så kan det faktisk være virkelig praktisk med navnemærker på tøjet, så dit barns ting ikke forsvinder sporløst i institutionen eller på skolen. Så ved du, at vedkommendes mor og far går meget op i praktikken, eller synes du bare at det er super fint med navnemærker på tøj? Så kan du allerede bestille de fine navnemærker lige her.


En smuk illustration
Har din veninde, søster eller en helt tredje født tæt på julen? Så kan en fin illustration fra TheBirthPoster, være en smuk og meget personlig julegave at give. Alt du skal bruge er blot navnet på barnet, fødselsvægten, fødselslængden, fødselsdagen og tidspunktet hvor vedkommende blev født.. Så er du sikret en skøn julegave!


Build a Bear
Findes der noget sødere, end at fylde en bamse med kærlighed og give den som julegave? Vi synes i hvert fald at det er SÅ sødt. Så hvis du tænker at denne gave lige er sagen, så kan du give et gavekort, og tage vedkommende, der skal have gaven med ind og vælge lige præcis hvilken bamse han/hun vil have, og vælge tøj, sko, lyde og meget andet til.


Personlige designplader til værelset
Der findes så meget fint pynt til børneværelset. Disse 6-kantede plader fra Villavejen.dk er blandt andet end super sød julegave at give. Design pladen med navn, stjernetegn, eller noget helt andet og skræddersy den perfekte julegave.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide