[single_post_category_name]

Familiefilm i biffen

Så blev det fredag i vinterferien. Hvis du holder vinterferie med dine børn, så er I måske nået til det punkt, hvor børnene kravler på væggene, og du er løbet tør for ideer til gemmesteder, klippe-klistre-krea-påfund og vilde LEGO-figurer. Måske det er tid til at tage en slapper alle mand og glide ned i lækre biografsæder med popkorn og en skøn film for hele familien? Her får du en oversigt over de nyste familiefilm, der kører i biograferne landet over lige nu 🙂

LEGO Filmen 2

Animationsfilmen er efterfølgeren til ‘LEGO Filmen – Et klodset eventyr’ om den helt gennemsnitlige Emmet, som dragede på en uventet og farefuld mission. Fem år efter begivenhederne i etteren står indbyggerne i Klodsby over for nye udfordringer, da en DUPLO-invasion fra det ydre rum smadrer alt på deres vej, hurtigere end borgerne kan nå at genopbygge.

Emmet, Lucy, Batman og deres venner må nu kæmpe for at overvinde invasionen og genoprette freden i LEGO-universet, hvilket fører dem på en magisk rejse til fjerntliggende, uudforskede verdener og en fantastisk galakse, hvor alting er som i en musical.

Det kommer til at kræve alt deres mod, kreativitet og alle deres mesterbyggerevner, før de kan genoprette freden og vise universet, hvor super specielle de er, og hvor meget deres mod har udviklet sig.

Vilde Rolf smadrer internettet

Denne sjove animationsfilm er en fortsættelse til Vilde Rolf fra 2012. Spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick har levet i fred og ro i deres arkadespil, siden vi sidst så dem, men pludselig går rattet til Vaniljes bilspil i stykker.

De to venner øjner en mulighed for at skaffe et nyt rat, og på den måde reparere spillet, ved at købe det på internettet. Derfor skifter de den trygge hverdag i deres lille arkade ud med en efterforskning i det store www.

Filmen foregår i en visualiseret internetverden, hvor de fleste, både børn og voksne, vil kunne nikke genkendende til de mange referencer til vores digitale dagligdag. Der er fokus på søgefunktioner, eBay-handel og kommentarer på de sociale medier, og der er selvfølgelig stadig action og fart over feltet, som vi så det i etteren.

Sådan træner du din drage 3

Animationsfilmen ‘Sådan træner du din drage 3’ er den sidste film i trilogien om den unge viking Hikke og hans drage natskyggen Tandløs.

Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, hvor mennesker og drager lever i harmoni med hinanden. Men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager fra andre vikinger, er øen blevet overbefolket. Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager – og Tandløs er den sidste.

For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et mystisk eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred. Undervejs opdager Hikke dog, at Tandløs ikke er den sidste af sin art, og mødet med en natskygge-hun sætter venskabet mellem mand og drage på prøve.

Filmen afrunder sagaen om vikinger og drager, hvor beboerne på Bersærkø får lov at komme på et sidste eventyr med deres bevingede venner.

Mary og troldkvindens blomst

Den japanske animationsfilm ‘Mary og troldkvindens blomst’ handler om en ung pige, som får magiske kræfter af en fortryllende blomst.

Mary er ellers en helt almindelig pige, som har svært ved at falde til på landet uden eventyr eller nye venner. Men da hun en dag følger efter en kat, opdager hun en lysende blomst og et gammelt kosteskaft. Kosteskaftet kan flyve og tager hende med over skyerne til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Skumle planer lurer nu under den fortryllende overflade, mens Mary prøver at finde hendes plads i verden.

‘Mary og troldkvindens blomst’-instruktøren står tidligere bag den Oscar-nominerede film ‘Marnie – min hemmelige veninde’, og historien er baseret på børnebogen ‘The Little Broomstick’ af Mary Stewart.

Kilde: kino.dk

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide