[single_post_category_name]

Petit Nord lancerer velgørende kollektion

Det bæredygtige børnesko-brand Petit Nord er kendt for deres høje kvalitet og fine designs til de mindste familiemedlemmer.

Nu har brandet lavet en kollektion af accessories, hvor det fulde beløb ubeskåret går til et velgørende formål. Petit Nord har nemlig valgt at støtte op om de kvinder og par, der verden over kæmper med fertilitetsproblemer, og som ikke selv har råd til hjælp eller behandling.

Læs også: Interview: To kvinders ærlige beretning om at være udfordret på fertiliteten

I kollektionen finder du fine vedhæng til dine børns fodtøj, som små bogstaver, sløjfer og cushions, som alle kan pynte på skoene, tasker eller andre accessories. Det er da alt for sødt, at man kan finde sit barns initialer i vedhængene! Disse accessories er en del af Petit Nords kampagne, More Babies Please, og prisen er 40kr. Hele beløbet går til de par, der drømmer om og har brug for hjælp til at få børn.

Se lige hvor fin en detalje det er!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide