3 måder at gøre din krop ”baby-klar” –  også selvom du ikke er

Det kan godt være du ikke er klar til, at få børn og at du har en masse planer inden den tid kommer. Men du kan ligeså godt begynde at gøre din krop klar, hvis du har et ønske om, at blive gravid i fremtiden.

Når det kommer til at blive gravid, er der bare nogle ting, vi ikke selv kan kontrollere. Men der findes enkle måder hvorved man øger sine chancer selvom, forældrerollen ligger langt fra den nuværende plan.

Fødsels ”coach” og wellness ekspert Latham Thomas fortæller: ”Vi er født med alle de æg, vi nogensinde kommer til at have. Mængden og kvaliteten vil kun forringes med alderen. Derfor er det vigtigt at man ikke gør sine odds endnu dårligere. Du skal ikke vente med dit sunde liv til du prøver at blive gravid.”


Disse tre råd, er smarte træk for enhver kvinde:

Find en god gynækolog
Lad endelig ikke årene passere, uden du besøger gynækologen. Ifølge CDC vil 10 til 15 procent af alle kvinder, med ubehandlede kønssygdomme udvikle underlivsbetændelse, hvilket kan forårsage in fertilitet.

Spis fertilitetsvenlig mad
Ved en undersøgelse foretaget på Harvard, fulgte man mere end 18.000 kvinder over otte år. Man fandt ud af, at kosten spiller en helt væsentlig rolle, når det kommer til, at blive gravid. De kvinder som havde flest problemer med ægløsninger øgede indtagelsen af vegetabilske proteiner, såsom nødder og bønner. Vil man gerne være gravid er det også rigtig godt for kroppen at spise fisk. Derudover er det tilladt, at forkæle sig selv en gang i mellem med en kugle is eller to om ugen, da det også skulle forbedre ægløsningen.

Få mere folinsyre
Mange læger anbefaler kvinder som forsøger at blive gravide, at indtage folinsyre i større mængder. Eksperter mener nu, at det også er godt for kvinder at have et stigende indtag af folinsyre årene op til en graviditet. Folinsyre er ikke alene godt for hjernens udvikling, som sker i de første to uger af graviditeten, det hjælper også på, at opretholde et sundt hjerte. Forskerne på Haward fandt ud at, at de kvinder der tog en daglig multivitamin pille, oplevede mange færre problemer med in fertilitet end de, der ikke gjorde.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og