[single_post_category_name]

Sådan bliver din drøm om graviditet hurtigere opfyldt!

Forventningen og skuffelsen der følger når graviditetstesten viser negativ, er en smertefuld og stressende følelse som alle kvinder der har et ønske om graviditet, kender til.

Jeg kender smerten og alle følelserne der ligger bag. Jeg har selv været der.

Jeg har derfor skabt Naturlig Gravid, Kvinde Cosmos, hvor jeg hjælper og støtter kvinder til at se hvor fantastiske de er og hvad deres kroppe kan udrette af mirkaler når den får lov, plads og bliver lyttet til. De forløb jeg tilbyder kvinderne der går hos mig, er individuelt strikket sammen, på sådan en måde at alle får lige præcist det de har behov for, for at kunne komme videre mod deres drøm.

Kvinderne der er i forløb hos mig, har ofte stress som tema. Det der bl.a. kan give stresstilstande i kroppen er dårlig mad, for lidt søvn og en vejrtrækning der sidder i brystet.

LÆS OGSÅ: Når man er gravid og pludselig er allemandseje

Derudover stresser det kroppen når vi ikke lytter til dens basale behov. Så som at gå på toilettet når der er behov for det, sove når du er træt og spise når du er sulten. Vi er blevet så gode til at overhøre disse behov og tror det er helt normalt at vente 3 timer med at gå på toilettet eller spise fordi det ikke lige passer ind pga. et vigtigt møde, børn eller andet.

Et åndedræt som sidder i brystkassen er ligesom at hyperventilere, hvilke stresser kroppen som tror du er i farer. Det er derfor vigtigt at du mange gange dagligt dybt og roligt trækker vejret helt ned i maven.

Det kræver muligvis at du ændre på dine aftenvaner. Men sengetid kl. senest 22 er guld værd. Din krop reparerer sig selv i løbet af natten, danner nye celler og sætter ind hvor der er behov – og den begynder kl. 22.30.

LÆS OGSÅ: Moderskab har ingen alder

God og nærende mad giver din krop de bedste byggesten. Vælg økologisk mad, så du slipper for bl.a. pesticider som belaster din krop. Grøntsager, protein og sundt fedt er gode kilder til at få din krop dækket godt ind og kombinationen giver dig en optimal optagelse af vitaminer og mineraler.

Nedsættelse af stress med udgangspunkt i de ting jeg nævner her, vil helt sikkert gøre en forskel og være en virkelig god og effektiv genvej til dit ønske om at skabe nyt liv.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide