[single_post_category_name]

Guide: Spisesteder for dig med børn

Det kan indimellem være lidt af en kamp at finde en restaurant eller en café, hvor børnene kan få lov at være børn og fylde en smule. Vi har derfor samlet en guide med alle vores favoritsteder rundt omkring i landet med børnemenuer, puslefaciliteter, ammehjørner og legerum, hvor du kan nyde noget kvalitetstid med familien.

LÆS OGSÅ: Harvard forskere: Sådan opdrager du gode børn

 

København:

Café Sweet Surrender

Denne børnevenlige café på Vesterbro er en non-profit café som udspringer fra den almindelige kristne frikirke. Derfor bliver caféen ikke drevet for at tjene penge, men for at gøre en forskel for lokalområdet og rundt omkring i verden. Caféen er indehavere af en udendørs legekrog, så dine børn kan lege og hygge sig, imens du nyder din kop kaffe.

Hvor?
Dybbølsgade 49
1721 København V

Åbningstider?
Man: Lukket
Tir-Fre: kl. 10.00 – kl. 20.00

LÆS OGSÅ: Er du gravid? Her er det bedste for dig & dit barn

Grannys House

Ejerne af denne café gør en stor indsats for at skabe en hyggelig atmosfære, og det er det helt perfekte sted for mødregruppen. Alt deres mad er lavet helt fra bunden, så du kan regne med friskbagt rugbrød samt et kæmpe udvalg af brød, kager og friskbrygget kaffe eller en lækker frokostsandwich. Caféen har selvfølgelig også sørget for en børnemenu med pizzasnegle, pølsehorn, frugt og grøntsagsstave.

Hvor?
Søborg Hovedgade 75
2860 Søborg

Åbningstider?
Alle dage: kl. 06.00 – kl. 18.00

La Rocca

Dette er restauranten som tilbyder en romantisk atmosfære, hvor dine mætte børn kan hygge sig i stedets børnerum med legetøj og video, imens I nyder resten af jeres middag. Stedet tilbyder en børnemenu med pizza, lasagne eller spaghetti for kun 75 kr., så der er med garanti noget som falder i god jord.

Hvor?
Vendersgade 23-25
1363 København K

Åbningstider?
Man-Søn: kl. 12.00 – kl. 22.30
Take away: kl. 12.00 – kl. 22.00

LÆS OGSÅ: Gør mad til en oplevelse for dine børn

Gavlen

Her er der rig mulighed for at amme dit sultne barn, imens du selv får noget mad indenbords. Der er garenteret god kaffe og caféhygge, og dette sted er netop kendt for deres tilgang til ‘ammedebatten’. De var nemlig ejerne af skiltet som bredte sig på de sociale medier med teksten: “Hvis andre cafeer synes dine bryster er klamme… Er du velkommen på Gavlen for at amme” – respekt!

Hvor?
Ryesgade 1
2200 København N

Åbningstider?
Man-Tor: kl. 08.00 – kl. 24.00
Fre-Lør: kl. 08.00 – kl. 02.00
Søn: kl. 08.00 – kl. 24.00

 

Århus:

Hos Sofie’s Forældre

En enormt hyggelig the- og kaffesalon som byder alle velkomne med åbne arme. Når du træder ind ad døren bliver du måske en smule nostalgisk og mindes stunderne hos dine bedsteforældre, fra dengang du selv var barn. Duften af kaffe og hjemmebagt kage, de gamle møbler, det mønstrede tapet og tunge gardiner for vinduerne sender dig tilbage til barndommen. Stedet er det perfekte sted for mødregruppen og tilbyder høje stole, pusleborde, vippestole og mikrobølgeovn.

Hvor?
Frederiksgade 74
8000 Århus C

Åbningstider?
Man-Fre: kl. 09.00 – kl. 18.00
Lør: kl. 10.00 – kl. 16.00
Søn: Lukket

Suppestegogis

Lokationen på denne café er helt perfekt! Nyd en enkelt tilberedt ret med gode råvarer og hjemmelavet økologisk brød lige ved åen. Her er den største attraktion for børnene klart isbaren som tilbyder hjemmelavet italiensk is lavet på økologisk sødmælk i bæger eller vaffel. Du kan endda også bestille og købe is i bokse til at tage med hjem i stuen!

Hvor?
Åboulevarden 82
8000 Århus C

Åbningstider?
Man-Søn: kl. 10.00 – kl. 21.30

Café Grene

En lille gemt café i toppen af Søstrene Grene på strøget i Århus som tilbyder økologiske råvarer og hjemmelavede retter. Her har du mulighed for at slappe af i de store sofaer eller høje stole, og det er nemt at sidde diskret og amme dit barn, imens du selv nyder en kop af deres økologiske friskbryggede kaffe eller deres populære quinoasalat. Betjeningen er helt i top, og caféen gør deres bedste for at skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære omkring dig. NB: Du kan stille barnevognen i butikken, inden du begiver dig op ad rulletrapperne.

Hvor?
Søndergade 11
8000 Århus C

Åbningstider?
Man-Tor: kl. 10.00 – kl. 17.30
Fre: kl. 10.00 – kl. 18.30
Lør: kl. 10.00 – kl. 16.30
Søn: kl. 10.00 – kl. 15.30 (kun første søndag i måneden)

LÆS OGSÅ: Børnenes favoritfilm

Kvindemuseets café

Her har du muligheden for at nyde din frokost eller kaffe i plyssofaen eller ved mahognibordet, imens dit barn kan hygge sig med legetøj fra kurven. Caféen er en hyggelig oase midt i Aarhus i stemningsfulde lokaler og økologisk hjemmelavet mad med et guldcertifikat inden for økologi. Du kan bl.a. vælge imellem tapastallerken, sommeræggemad og en vegetarret, imens dit barn nyder børnetallerknen med en hjemmebagt bolle med pølse, grøntsagsstænger, ost, æg, frugt og lidt sødt.

Hvor?
Domkirkepladsen 5
8000 Århus C

Åbningstider?
Man: Lukket
Tir: kl. 11.00 – kl. 17.00
Ons: kl. 11.00 – kl. 20.00
Tor-Lør: kl. 11.00 – kl. 17.00
Søn: kl. 11.00 – kl. 16.00

 

Aalborg:

Café Nova

Børnemenuerne er inspireret af de voksnes mad, og personalet er meget søde til at hjælpe med at tilpasse menuen til dit barn. Stedet tilbyder børnebøger, som I kan låne med hen til bordet, så I kan læse, imens I venter.

Hvor?
Bredgade 12
9000 Aalborg

Åbningstider?
Man-Ons: kl. 10.30 – kl. 17.30
Tor-fre: kl. 10.30 – kl. 20.00
Lør: kl. 10.00 – kl. 16.00
Søn: Lukket

Restaurant Azzurra

Restaurant Azzurra er en meget populær restaurant, og de har med tiden udviklet sig til et gastronomisk madværksted med mulighed for take away, og det er ikke et menukort som springer budgettet. Der er en hyggelig stemning i den åbne restaurant, og børn er mere end velkomne. Du har mulighed for at stille din barnevogn foran et af de store vinduer, imens du nyder din middag, og restauranten tilbyder den klassiske “Lady & Vagabonden” ret bestående af en børnemenu med spaghetti og kødsovs.

Hvor?
Jens Bangsgade 15
9000 Aalborg

Åbningstider?
Man-Lør: kl. 11.00 – kl. 21.00
Søn: kl. 15.00 – kl. 21.00

Café Ulla Terkelsen London

En farverig café og restaurant med lækre møbler og lamper, som skaber en skøn og hyggelig stemning omkring dig. Stedet er rigt på plads, så du næsten altid er garenteret en siddeplads. Der kan dog være mange reservationer, så hvis du vil være helt på den sikre side så ring i forvejen. Udsmykningen af restauranten gør tilmed at du føler dig cool med de “coole”, når du træder ind ad døren 😉 Nyd deres brunchbuffet i weekenden, hvor børn fra 0-3 år spiser gratis.

Hvor?
Kastetvej 36
9000 Aalborg

Åbningstider?
Man-Tor: kl. 08.00 – kl. 24.00
Fre: kl. 08.00 – kl. 03.00
Lør: kl. 10.00 – kl. 03.00
Søn: kl. 10.00 – kl. 24.00

LÆS OGSÅ: 4 tricks til at gøre børnenes madpakker mere spændende

Café Vi2

Caféen ligger i centrum af Aalborg og er en større café, så der er derfor rigeligt med plads til grupper og / eller børnefamilier. Her finder du et stort udvalg af de traditionelle caféretter og et tilhørende børnemenukort med stegt fiskefillet, kylling med kartofler og en børneburger, som gælder for børn helt op til 12 års alderen.

Hvor?
C.W. Obels Plads 2
9000 Aalborg

Åbningstider?
Man-Tor: kl. 10.00 – kl. 22.00
Fre-Lør: kl. 10.00 – kl. 24.00
Søn: kl. 10.00 – kl. 20.00

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide