[single_post_category_name]

6 inspirerende mødre du bør følge på Instagram

Charmerende babybilleder der slet ikke er til at stå for, lækre madopskrifter, inspiration til træning, børneillustrationer og fine børneværelser. Instagram rummer et hav af smukke og inspirerende mødre, og uanset om du har børn eller ej, så er der stor inspiration at hente.

LÆS OGSÅ: Simone Thorup Eriksen – Hun tegner livets store øjeblikke

Vi har fundet 6 superseje og inspirerende ”Insta-Mommy’s”, som deler hverdagens skønne øjeblikke og ikke mindst, de smukkeste billeder!

@lillesnefnug
Aputinnquaq Ane Louise Reimer, som betyder lillesnefnug på Grønlandsk, er mor til 3 smukke børn; Naomi, Noah og Nikoline, som slet ikke er til at stå for. Det indbydende og lyse univers byder på fantastiske billeder af familien, deres fine hjem og de skønneste hverdagsøjeblikke. Følg Apu’s univers på Instagram og bliv fyldt med masser af kærlighed og glæde! 

Instagram: @lillesnefnug


@mariafranck
Maria Franck er mor til de to fine piger, Olivia og Elinor. Maria byder os indenfor i en verden bygget op omkring smukke nordiske og naturskønne farver og her nyder hun at kunne vise sin store kærlighed for det rolige liv, hendes skønne familie, design, børnetøj og æstetik. I et feminint og personligt univers, afspejler Maria hverdagens stunder på den fineste måde, som er umuligt ikke at forelske sig i!

Instagram: @mariafranck
Blog: maria-franck.com


@simonethoruperiken
Simone Thorup Eriksen er mor til pigerne Harley og Ellie, og drager os ind i sit varme, kærlige og kreative univers, hvor hun deler de fineste børneillustrationer, personlige illustrationer samt smukke stunder og ting fra hverdagen. Mangler du idéer til små fine tegninger, en barnedåbsinvitation eller noget helt tredje, så kan du lade dig inspirere af Simone’s fantasifulde univers og leve dig ind i barnets verden.

Instagram: @simonethoruperiksen
Blog: simonethoruperiksen.dk


@mortilmernee
Louise er mor til to små piger, Merle og Neel – hvilket forklarer det fine blognavn. Louise har en stor passion for indretning, hendes to smukke piger, fine farverige blomster samt ting du støder på. Dette afspejles igennem de fine, meget personlige, kreative og stemningsfulde billeder, som slet ikke er til at stå for!

Instagram: @mortilmernee
Blog: mortilmernee.dk

@mariavestergaard.dk
Maria er mor til en skøn lille pige, som er svær ikke at forelske sig i! Maria nyder sin store passion for hyggestunder, flot indretning og mega lækker madlavning, hvilket tydeligt kan ses når der bliver scrolled ned igennem de smukke billeder. Mangler du inspiration til hverdagens madlavning, fødselsdagen eller weekendens lækkerier? Så er der masser af inspiration at hente hos Maria.

Instagram: @mariavestergaard.dk
Blog: mariavestergaard.dk


@fitnrun
Camilla er mor til den kun lidt over 9 måneder gamle pige, Fleur. Hos Camilla er løb, træningsglæden samt anmeldelse af forskellige løbe/trænings gadget noget af det der betyder allermest, hvilket tydeligt ses på Camilla’s superflotte form! Hendes univers byder på inspiration til træning, smukke billeder af det fine og nybyggede hjem, samt hverdagens skønne øjeblikke. 

Instagram: @fitnrun
Blog: fitnrun.dk

Gem

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide