[single_post_category_name]

Elefanten der så gerne ville sove – En ny bog der hjælper dit barn med at falde i søvn

Sommetider kan det være lidt af en udfordring at få sit barn til at falde til ro når det er sengetid! Dette kan ende ud med endnu en af de nætter, hvor du bliver vækket 117 gange og når du ENDELIG får lov til at få ro, så ringer uret en time efter. AV! Så ved man godt hvad klokken har slået; sorte render under øjnene, intet overskud og generelt bare TRÆTHED! Heldigvis er der hjælp af hente…

LÆS OGSÅ: 6 inspirerende mødre du bør følge på Instagram

Sidste år tog Carl-Johan Forssén Ehrlin’s bog, “Kaninen, der så gerne ville sove” verden med storm og røg til tops på bestsellerlisterne over hele verden. Bogen virkede simpelthen – børnene faldt i søvn. Nu kommer opfølgeren “Elefanten, der så gerne ville sove”. 

Bogen, Elefanten der så gerne ville sove, har til formål at hjælpe dit barn med af slappe af og blive parat til at falde godt i søvn om aftenen. Derfor vil du opleve, at bogen til tider har et lidt anderledes sprogbrug, hvor du her kan prøve dig frem og se hvad der virker bedst for dit barn. Nedenfor kan du se hvilke forskellige sprogbrug du vil støde ind i, når du læser bogen højt for dit barn. 

  • Når teksten er markeret med fed, må du gerne betone disse ord.
  • Skrå tekst betyder, at du gerne må læse på en roligere måde.
  • Når der står [navn], må du gerne sige barnets navn.
  • Når der står [gab], kan du med fordel gabe. 


LÆS OGSÅ:
Simone Thorup Eriksen – Hun tegner livets store øjeblikke

For at finde ud af, om bogen fungerer i forhold til at få dit barn til at falde til ro, så får du her fire gode greb, der kan få bogen til at virke:

  1. Hold ud 
  2. Skab en vane 
  3. Forbered jer inden sengetid 
  4. Fokusér på afslapning 

Held og lykke med bogen, og så krydser vi fingrer for en god nattesøvn 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide