Undgå mellemøresbetændelse & snot hos dit barn over vinteren

Facts


Chloe Bjoerk

Chloe er en holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen!

@chloebjoerk

www.currame.com

Gem

Gem

Chloe er en holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Find Chloe på Instagram @chloebjoerk eller se mere her.

_______

Mange børn får løbende næser og ondt i ørerne i løbet af vinteren. Det er sørgeligt , men der er meget, du kan gøre som familie for at undgå det!

Det er bestemt ikke naturligt at have løbende næse og ondt i ørene i længere perioder. Det er blot et tegn fra den lille krop, om at der er noget, der skal gøres anderledes. Så stop og se om der kan justeres på nogle enkelte ting.
Vores ører er bygget som en lang snoet slimhinde, som reagerer ved for meget inflammation og betændelse. Så du kan se det sådan, at når dit barn har løbende næse eller mellemøresbetændelse, er det egentlig udledning af bakterier/infektion/toxiner.

I min verden udrenser kroppen efter princippet; først ind – først ud. Det vil side, at der også er forskellige farver, der kan indikere, hvor dyb vores betændelse er.

Farvescalaen ser således ud:

Hvid
Gul
Grøn
Brun
Sort

Så hvis dit barns ørevoks og/eller snot er grønt, ja så er det altså en dybere inflammation der skal ud og det kan tage lidt tid at bekæmpe. Den måde du bedst kan støtte dit barn, er klart ved at undlade mælk fra dyr og tilføre C-vitamin dagligt i vinterhalvåret!

Det er noget sjovt noget med os mennesker og dyremælk. Vi er de eneste på jordkloden, der drikker mælk fra en anden art end os selv og som indtager det efter vi begyndt at indtage normalt føde.

Vores køer er meget pressede i dagens landbrug. Pressede og stressede dyr er oftere syge, præcis som mennesker bliver det, og landmændende behandler derfor dyrene med rigelige mængder af antibiotika og pencilen, så dyrene kan blive ved med at præstere. Mange af dyrene udvikler tilmed en usynlig yverbetændelse og ja, alt dette kommer med ud i mælken, som vi drikker.

Hvis vi fik mælken direkte fra koen, ville der være nogle gode bakterier og fedtstoffer i mælken, men producenterne varmer mælken op, så mælken bliver så fedtfattig som muligt, og så det bliver ‘renere’ og kan holde længere. Derved dræbes mange af de gode bakterier, og det vil sige, at du drikker betændelsesmateriale..

Det sidste jeg vil nævne er, at du har en mave og en ko har fire maver, og det vil sige, at du slet ikke er lavet til at spalte mælken, som kalven gør det.

Når jeg i min klink foretager IgG (intolerance test) tester, organix tester eller andet, møder jeg ingen, der kan tåle mælk. Derfor anbefaler jeg dig og din familie at undgå alle mejeriprodukter i 14 dage, og så se og mærk forskel.

Støt dit barn under vinter og sygdom

– Det er vigtigt, at alle i familien får en god vitaminpille. Du kan se her, hvad jeg anbefaler til voksne og her, hvad jeg anbefaler til børn.

– Derudover skal du som voksen tilføje 2-3 gr. C-vitamin dagligt fordelt ud på dagen og dit barn skal have 1-2 gr. dagligt. Sørg for at købe ikke depot.

– I skal støtte jeres tarm, da meget af vores immunforsvar (beredskab) starter der. Boost din tarm ved at tage en god tarmflora bakterie og omega-3 dagligt.

– Få derudover så mange grøntsager som muligt og gerne ekstra d-vitamin i vinter halvåret.

Alternativer:

– Mandelmælk eller anden nøddemælk

– Chiagrød – 1 tsk. chiafrø blandes i et glas f.eks. mandelmælk med vaniljepulver, lad det stå natten over og du har en lækreste grød. Pyntes med dit ynglings frugt og evt kokospalmesukker.

Download Chloe’s gratis e-bog og få gode ideer til en kost uden mælk – hvor du ikke føler at den mangler! Download den her.

Hvis du er nødsaget til at give dit barn modermælkserstatning, så finder der i din lokale helsekost et produkt uden komælk.

Find mig på de sociale medier og mit website lige her:

Instagram
Facebook
Currame

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide