Sådan hjælper du din baby af med forstoppelse 

Facts

Katrine Birk

Katrine er holistisk energiterapeut og kæmper for flow og balance i krop og sjæl. Hun hjælper og underviser i, hvordan man helt naturligt, let og effektivt kan hjælpe babyer, børn og voksne til bedre helbred og velvære – uden alle mulige skavanker.

@katrine_birk

katrinebirk.dk

Det er ikke sjovt at se sin lille nyfødte baby vride sig og være ked af det pga. forstoppelse. Men det er alligevel en situation, langt de fleste nybagte forældre ofte oplever.

LÆS OGSÅ: Har du svamp i brystet? 

Tarmsystemet er ikke fuldt udviklet hos babyer, da det er en længere proces som sker i takt med at babyen vokser. Derfor er det et meget sårbart område, hvor der nemt kan opstå forstoppelse i det første leveår.

Mavekneb og forstoppelse er super ubehageligt både for baby og forældre! Det er én af de situationer, hvor man som mor eller far meget nemt, kan føle sig totalt magtesløs. 

Men heldigvis er der super meget hjælp at hente til din baby fra zoneterapiens verden!
I følgende video, vil jeg vise dig akupressur- og zoneterapi punkter, som du let og kærligt kan trykke din baby på, for at sætte fut i tarmene.
Afhængig af hvor slemt det står til hos din baby, kan der være behov for flere omgange behandling. I mange tilfælde vil denne behandling dog medføre fyldte bleer og generelt lette mavekneb inden for relativt kort tid. 

Hvor lang tid, hvor ofte, hvor hårdt?
I min bog ”Tryk og Glad”, får du en dybere beskrivelse af hvordan du kommer i gang med akupressur- og zoneterapi, samt en grundig forklaring på hvor længe, hvor ofte, hvor hårdt du kan og skal trykke på din baby.
Men der er ingen faste regler for alle babyer er forskellige og har forskellige behov. Som mor er du udstyret med en fantastisk evne, til at mærke din babys behov. Stol derfor på din mavefornemmelse – og på, at den mængde behandling der føles godt, også er den helt rigtige.

 LÆS OGSÅ: Video med “Den Rigtige Jordemoder” 3 nemme ammeråd

Din baby er i øvrigt super klog og siger selv fra når den har fået nok. Derfor, bliver din baby ked af det undervejs, fortæller den dig at det er nok. Hvis din baby nyder det og virker glad, fortæller den dig at du sagtens kan blive ved.

Rigtig god fornøjelse og god energi til dig og din bebs fra Katrine Birk <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og