[single_post_category_name]

Fødsel og kønsbehåring: Hvilken “frisure” er den mest praktiske?

Er der en kønsbehåring der er mere praktisk end andre, eller er det underordnet om du har væg-til-væg-tæppe, eller er helt nybarberet, når du skal ind og føde?

LÆS OGSÅ: Må man spise chokolade, når man ammer?

Ja, jeg får mange fantastiske spørgsmål fra jer gravide, som jeg aldrig selv har tænkt over. Jeg må indrømme, at jeg aldrig havde tænkt på dette emne, før Naja skrev en mail til mig. Spørgsmålet lød på, hvilken kønsbehåring jordemoder foretrækker hos en fødende kvinde. Så det har jeg selvfølgelig lavet en lille video om, for der er ikke noget emne der er for stort eller småt, hvis det fylder i jeres hoveder.

LÆS OGSÅ: Overvejer du en epiduralblokade?

Så vi kan da ligeså godt lave en lille quiz ud af det:

Tror du de fleste jordemødre foretrækker:

Væg-til-væg-tæppe?
Trimmet?
Nybarberet?

Se videoen for at høre hvilken frisure de fleste jordemødre foretrækker:

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide