Zoneterapi: Sådan får du din baby til at sove bedre

Facts


Katrine Birk

Katrine er holistisk energiterapeut og kæmper for flow og balance i krop og sjæl. Hun hjælper og underviser i, hvordan man helt naturligt, let og effektivt kan hjælpe babyer, børn og voksne til bedre helbred og velvære – uden alle mulige skavanker.

@katrine_birk

katrinebirk.dk

“Hvordan får jeg min baby til at sove bedre?” Et spørgsmål som jeg ofte får fra trætte mødre. For nøøøj, det er hårdt at være vågen om natten konstant, eller ha’ en baby, som ikke kan sove om dagen! Heldigvis kan du som mor, gøre rigtig meget hjemmefra med zoneterapi, som hjælper din baby til bedre søvn!

LÆS OGSÅ: Gravid? Sådan undgår du forstoppelse

I videoen herunder viser jeg dig fire effektive og beroligende zoner, som du kan trykke på – der støtter op om en dejlig og nærende søvn! Med brugen af disse zoneterapi-tekniker, støtter du din babys nervesystem, til nemmere at kunne fordøje alle de nye indtryk baby er udsat for, hver dag. Og det giver bedre søvn!

Tryk med blide og rolige bevægelser. Dén energi du trykker med, er også den energi din baby vil modtage. Du kan både behandle zonerne i løbet af dagen, eller lige inden puttetid. Et godt tip er at smøre dine babys fødder ind i lidt lækker olie først. Det vil gøre det nemmere for dig at give zoneterapi. Jeg sender jer en masse rolig energi!

Kram fra Katrine Birk

LÆS OGSÅ: Overvejer du en epiduralblokade?

Ps. I min bog “Tryk & Glad”, kan du læse mere om, hvordan du giver din baby zoneterapi og akupressur, samt finde mange flere gode punkter og zoner, som du kan bruge mod typiske baby-problemer.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være