Kan man danse en fødsel i gang?

Facts

Sara Bjerregaard

Jordemoder, blogger & mor til 2 dejlige drenge. 

Besøg Sara på hendes hjemmeside
denrigtigejordemoder.dk

Du finder hende også på Instagram @Denrigtigejordemoder

eller på Facebook @denrigtigejordemoder

Tålmodighed… Og endnu mere tålmodighed. Ja, det er en virkelig kedelig opskrift, men du bliver nødt til at øve dig. Jeg ved godt, at det er nemmere sagt end gjort, specielt når du nærmer dig din terminsdato. Men det er langt hen ad vejen, baby der bestemmer, hvornår fødslen skal gå igang.

LÆS OGSÅ: Er din bil fødeklar? Få gode tips og tricks

Videnskaben kender ikke engang den præcise opskrift på, hvorfor en fødsel går i gang. Men det har noget at gøre, med et hormon der hedder oxytocin. Oxytocin er et velvære-hormon, vi har i kroppen, og jo mere vi har af det, jo bedre. Vi udskiller oxytocin, når vi dyrker sex, bliver nusset, oplever noget dejligt (f.eks. spiser chokolade)…

Så du kan optimere din mulighed for at gå i fødsel, men du kan ikke sætte den i gang, medmindre baby er med på idéen. I dagens video tester Tamara, om hun kan danse sig til veer.

P.s: Tamara fik veer, ikke af dansen, men af mig – helt uden medicin (det tog 12 timer fra min behandling, til hun havde født). Behandlingen som virkede for Tamara, kan du læse om her.

Kh Sara

LÆS OGSÅ: Fødsel og kønsbehåring: Hvilken “frisure” er den mest praktiske?

Kan du danse dig til veer? Se med her!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og